Promotion

Fly & drive Italië

  • Home
  • fly-drive-italie

Als ik terugdenk aan mijn vakanties in Italië, hoor ik in gedachte een ober met een zangerige stem weer ‘Ciao bella!’ naar me roepen. Al vaak bezocht ik dit mooie land, en steeds weer zijn de locals ontzettend warme mensen. Dankzij hen heb ik al veel unieke plekjes mogen ontdekken in Italië. Zo reed ik dankzij hun tips met mijn huurauto over de mooiste weggetjes van Toscane, kwam ik langs talloze witte trulli in Puglia en ontdekte ik de fijnste stranden van Sardinië. Een huurauto is eigenlijk onmisbaar tijdens een vakantie in Italië!

De mooiste ontdekkingen tijdens een fly & drive in Italië

Op het platteland van Toscane werd ik verliefd op het plekje Sant’ Egle. Ik reed over schitterende weggetjes, terwijl ik uitkeek over de glooiende heuvels van Toscane en naderde even later een laan van cipressen. Eenmaal aangekomen bij mijn adresje, was de stilte haast voelbaar. Dit is precies wat ik van een vakantie hoop: een plekje ver weg van de massa, in alle rust én op een schitterende locatie! Eigenlijk zou ik iedereen zo’n fly & drive naar Italië gunnen. Zo kom je pas écht op mooie plekjes…

Echt even weg in Italië…

Italië heeft voor ieder wat wils: prachtige stranden en kusten, schitterende heuvels en mooie eeuwenoude steden. Daarom ben ik nog lang niet uitgekeken op Italië! De ene keer kies ik voor een bijzonder plekje aan de kust van Sicilië, een andere keer ga ik voor het ongerepte binnenland van Umbrië. Met mijn huurauto in Italië voel ik me helemaal in mijn element: ik kan alle kanten op en ontdek steeds weer nieuwe dingen in dit fijne land.

Je kunt er ook voor kiezen om een rondreis door Griekenland te maken. Als je verschillende bestemmingen of accommodaties wilt combineren kun je een offerte op maat aanvragen.

Fly & Drive Puglia

Puglia Ontdek Puglia

Fly & Drive Sicilië

Sicilië Ontdek Sicilië

Fly & Drive Sardinië

Sardinië Ontdek Sardinië

Fly & Drive Toscane

Toscane Ontdek Toscane
Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials