Promotion

Fly & drive Sicilie

  • Home
  • fly-drive-sicilie

Ik weet nog goed dat Sicilië bovenaan mijn bucketlist stond, inmiddels alweer wat jaren geleden. Ik moest en zou dit Italiaanse eiland met eigen ogen zien. Zo gezegd, zo gedaan. Ik boekte een fly & drive naar Sicilië en ging. En nu, jaren later, is Sicilië niet meer van mijn lijstje met favoriete bestemmingen weg te denken!

Ontdek Sicilië met de huurauto

Mijn huurauto brengt me elke reis weer naar de mooiste plekjes, ver weg van de massa. Zo ook op Sicilië. Met plezier denk ik graag terug aan mijn reizen op dit Italiaanse eiland. Ik weet nog dat ik onderweg was naar de kustplaats Siracusa en stuitte op een prachtige boerderij: Pozzo di Mazza. Nietsvermoedend stopte ik hier om te vragen of de bewoners nog tips hadden voor een overnachting. Ik kon meteen blijven. Mijn geluk kon ik niet op. Wat een prachtig plekje, zo authentiek, zo kleinschalig… Precies wat ik altijd zoek!

Met een fly & drive op Sicilië vind je unieke plekjes

Na mijn ontdekking van Pozzo di Mazza had ik de smaak te pakken. Ik reed het eiland rond en keek nieuwsgierig om me heen. Waar zou ik nog meer van dit soort plekjes vinden? In een mum van tijd had ik een lijstje met de mooiste adresjes op Sicilië verzameld. Allemaal unieke, kleinschalige plekjes, met eigenaren die me de mooiste verhalen over hun eiland vertelden. Die me de lekkerste Italiaanse gerechten lieten proeven. En die ervoor zorgden dat ik nog meer van dit eiland ging houden. Geen twijfel mogelijk dat ik snel weer terugkeer naar deze fijne plek in Italië!

Je kunt ook een rondreis bij mij boeken. Als je verschillende accommodaties of bestemmingen wilt combineren kun je een offerte op maat aanvragen.

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials