Promotion

Last minute vakantie

  • Home
  • last-minute-vakantie

Zoek je een last minute naar de zon?

De zomervakantie komt er weer aan en het blijft altijd een raadsel of de zon gaat schijnen. Wil je zeker zijn van een zonnig weekje weg? Boek nu een voordelige last minute vakantie naar één van mijn Mediterrane ontdekkingen en je bent verzekerd van een zonvakantie bij een plekje weg van de massa.

Naast het genieten van de zon is er nog zoveel meer dat een last minute vakantie je kan bieden. Mijn kleinschalige adresjes liggen altijd weg van de drukte zodat je helemaal tot rust komt en kunt genieten van elkaar of het gezin. Met de huurauto, die inclusief is, kun je op ontdekking gaan en de regio verkennen. Waar wacht je nog op? Trek erop uit deze zomer voor een last minute reis naar Griekenland, Spanje, Portugal, Italië, Cyprus of Malta.

Beeld je eens in: binnen 6 weken aan een heerlijk ontbijt onder de schaduw van de olijfbomen, luisteren naar het kabbelen van de zee en wandelen door de mediterrane natuur. Staan jouw koffers al klaar? Bekijk mijn last minutes voor een fly & drive vakantie hieronder.

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials