link rel="alternate" hreflang="nl-NL" href="https://www.elizawashere.nl/unieke-vakantie-populair" />
Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Unieke vakantie populair

Geliefde & welverdiend droomvakantie

Even helemaal weg

  1. Home
  2. Unieke vakantie populair

Eindelijk is het zover, die langverwachte vakantie staat gepland. Eigenlijk beginnen dan de keuzes pas. Je wilt veel relaxen, maar er moet ook wel wat te doen zijn in de buurt. Je wilt lekker eten én een plek die voelt als thuiskomen. Waar begin je? Laat dat maar aan mij over. Om je een handje te helpen, heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet. Dé perfecte tips voor mijn ideale vakantie: een combinatie van ontspanning en avontuur. Ga je mee?

Soms wil je gewoon meerdere plekjes zien, ontdekken en proeven. Combineer twee, drie of meer bestemmingen tijdens je rondreis en beleef een unieke vakantie. Ik heb een aantal suggesties van routes, maar mijn collega’s kijken graag met je mee voor een rondreis op maat.

Weg van de massa, onontdekte plekjes, een gevoel van alleen op de wereld zijn. De afgelopen jaren heb ik op vele bijzondere plekken geslapen, zoals een windmolen of een kasteel. Ik heb het allemaal ervaren en gun jou ook deze speciale ervaring!

Samen met je liefde weg? In Europa zijn er aantal kleinschalige plekjes waar je heerlijk vakantie viert en weer even helemaal tot elkaar komt. Een nachtelijke wandeling door de natuur, een huisgemaakt ontbijt en een romantische kamer; ze staan allemaal voor jullie klaar. Bekijk mijn favorieten.

Een weekendje of een midweekje weg in Europa kan bij mij al vanaf 4 dagen en dan kan ik het zeker aanraden om een boutique hotel in Europa op te zoeken. Maar vergis je niet, ook voor een langere tijd is het heerlijk om jouw dagen hier door te brengen aan het zwembad.

Rust en privacy, dat is wat je vind bij mijn vakantiehuizen met jacuzzi. Ze liggen vaak rustig, weg van de drukte. Of het nu midden in de natuur is of met uitzicht op zee, je hebt er het gevoel dat je alleen op de wereld bent. Kun je niet wachten om je onder te dompelen in de bubbels?

Mijn lijstje met favorieten