Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Last minute Malta

Snel naar de Maltese zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Malta

Zoek je last minutes naar Malta of Gozo?

Het is nooit te laat voor een reis naar de Maltese eilanden!

Op last minute vakantie naar Malta pak je meteen drie eilanden in één reis. Malta, Gozo en Comino vormen samen een eilandengroep in de Middellandse Zee en hebben samen de mooiste plekjes om tijdens jouw zonvakantie te bezoeken.

Overnachten in een farmhouse geeft je een unieke ervaring, bij deze gerenoveerde vakantiehuizen op het platteland kom je helemaal tot rust. Je kunt bij het zwembad genieten van alle privacy en helemaal tot rust komen. Ook zijn er leuke charmehotels om te kiezen bij last minutes naar Malta. De natuurliefhebber kan zijn hoofd legen in de groene paradijsjes op deze eilanden. Tijdens een wandeling kijk je je ogen uit. De steile kliffen in de rotsachtige gebieden geven mooie vergezichten over de zee en onderweg kun je zomaar een verborgen vallei tegenkomen. Met een de huurauto kun je dit allemaal ook op jouw fly & drive vakantie ontdekken. Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan de Blue Lagoon, deze beschutte baai is een must om te bewonderen.

Je kunt nu een voordelige last minute vakantie naar Malta en Gozo boeken en binnen 3 weken kun jij genieten van de historie en natuur op deze eilanden.

Ontdek mijn Maltese adresjes voor een last minute in 2022

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.