Promotion

Vakantiehuis Portugal

  • Home
  • vakantiehuis-portugal

Vakantiehuis Portugal

Indrukwekkende stranden, de lekkerste port en prachtige bossen… Portugal is één van mijn favoriete landen aan de Middellandse Zee! Niet alleen vanwege haar prachtige natuur en de heerlijke culinaire versnaperingen, ook door alle unieke logeerplekjes die ik hier ontdekte ben ik verliefd geworden op het Portugese land. Al enkele keren verbleef ik in een heerlijk vakantiehuis in Portugal, wat ik zonder twijfel nog vaker ga doen!

Een hoogtepunt: onze eigen kleinschalige villa in Portugal

Toen mijn Griekse vriendin Melina me vertelde dat ze de rest van de Mediterranée nog niet goed kende, beloofde ik haar: wij gaan genieten van een weekje Portugal. Dat die belofte niet moeilijk waar te maken zou zijn, wist ik van mijn eerdere reizen door het land. Maar toen Melina en ik onze eigen villa in Portugal betraden, was het nóg mooier dan al mijn eerdere reizen… Dit was fantastisch: ons ‘eigen’ huis in de groene heuvels van de Algarve, met uitzicht op slapende dorpjes.

Unieke plekjes in het Portugese landschap

Steeds weer weet Portugal me te verrassen. Eindeloos kan ik rondrijden in mijn huurauto, over verlaten weggetjes en door stille landschappen. Dat is hoe ik het liefst vakantie vier: ver weg van de massa, bij een uniek plekje, het liefst omringd door mooie natuur en met mijn eigen huurauto die me op deze stille plekjes brengt. En ik kan je vertellen: genieten is geen moeilijke opgave in Portugal!

Zoek je een vakantiehuis in Portugal op een bijzondere plek? Hieronder geef ik je tips voor leuke bestemmingen!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials