Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantie Bed and Breakfast Lazio

Bed and Breakfast in Lazio

Op en top romantiek

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Italie
  5. Lazio

Een verleidelijke Bed & Breakfast in Lazio

Rust & ravioli

Glooiende heuvels met cypressen die trots boven de velden uittorenen. Elegante oude stadjes, met wereldbefaamde kunst op elke straathoek. Om nog maar te zwijgen van het eten! Ik heb mezelf een vakantie bij een Bed and Breakfast in Lazio gegund en ik ben in de hemel! Mijn gids van de dag, Gloria, pikt me op met de Vespa. De hele dag vertelt ze honderduit over het land. De kunstschatten van Michelangelo en de Venus van Botticelli in Firenze. De paardenraces op het schelpvormige plein in Siena. Heerlijke wijn uit Montepulciano. Mijn hoofd gaat ervan tollen. Net op tijd stoppen we voor een bord Tortelli alla mugellana – ravioli in ragú – bij een typisch Italiaans restaurantje. In de gezellige drukte kom ik even bij!

Wat is een B&B?

Een Bed & Breakfast, ook wel een B&B of chambre d’hôte genoemd, is een kleinschalig vakantieadresje waar het ontbijt iedere dag geserveerd wordt door een gastheer of gastvrouw. Zij staan al vroeg in de ochtend op om te beginnen met de voorbereidingen, het is in een B&B namelijk het belangrijkste onderdeel van de dag. De Italianen weten in het bijzonder de liefde in hun gerechten te leggen. Eigenlijk ga je hier dus iedere dag met passie tegemoet!

Chambre d’hôtes in Lazio

Na een goedgevulde dag trek ik me terug in mijn unieke bed and breakfast. Hier regeert de rust. Ik krijg nog een glaasje limoncello voor het slapengaan. De dag erna sta ik op met een ontbijt als voor een koningin. Kwestie van krachten op te doen voor een nieuwe dag vol ontdekkingen. De volgende keer is het aan jou! En vergeet niet: als je een vliegvakantie naar één van mijn kleinschalige chambre d’hôtes in Italië boekt, is de huurauto meteen inbegrepen!

Via mijn website kan jij eenvoudig een vakantie boeken bij een van mijn mijn kleinschalige B&B in Lazio. Ik kan me voorstellen dat het soms lastig is een een fijn plekje te kiezen voor jouw vakantie. Daarom mag jij altijd even contact opnemen, dan kijken we samen naar alle ingrediënten voor jouw ideale plekje.

Ontdek mijn Italiaanse B&B weg van de massa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Liefde & geluk bij Bed and Breakfast in Lazio

Romantisch overnachten

Het is alsof ik mij in een levend schilderij bevindt. Door de glooiende heuvels rijd ik met mijn huurauto op weg naar een sprookjesachtige B&B in Lazio. De middeleeuwse dorpjes geven kleur aan de visualisatie, zeker als ik langs de villa’s van Tivoli rijd op weg naar de Romeinse haven Ostia Antica.

Maar ook aan de lieflijke dorpjes Il Giardino di Ninfa en Orvini heb ik mijn hart verloren. Als ik neerplof op een terrasje is het niet moeilijk om te dagdromen over het leven hier in Lazio. Kon het maar iedere dag vakantie zijn...

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen.

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto