Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantie Bed and Breakfast Puglia

Bed and Breakfast in Puglia

Sprookjesachtige huisjes

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Italie
  5. Puglia

Het goede leven bij een Bed & Breakfast in Apulië

Romantisch overnachten tussen de trulli

Het is me weer gegund, overnachten bij een prachtig plekje tussen de sprookjesachtige omgeving van Puglia. Ditmaal kwam ik tijdens het speuren op de markt de eigenaresse van een nabijgelegen trulli tegen. We raakten aan de praat en ze vertelde terloops dat ze een Bed and Breakfast in Puglia begonnen was in deze trulli. Dat moest ik met mijn eigen ogen aanschouwen! Ze stelde voor een kopje koffie te drinken bij haar adresje en voor ik het wist, zat ik op het terras van mijn eigen kamer omdat ik een nachtje kon blijven. Ik mag mijzelf weer gelukkig prijzen om dit adresje toe te voegen aan mijn B&B aanbod.

Wat is een B&B?

Een Bed & Breakfast, ook wel een B&B of chambre d’hôte genoemd, is een kleinschalig vakantieadresje waar iedere dag een vers ontbijt voorgeschoteld krijgt. Huisgemaakt door de gastheer of gastvrouw. De Italianen zorgen dat je aan niks tekort komt en dat jij met een vol buikje aan de dag kunt beginnen.

Chambre d’hôtes in Puglia

Aan bijzondere pareltjes in de vorm van een B&B in Puglia heb ik geen gebrek! Niet alleen kun je slapen in een trulli of agriturismo, je kunt ook ieder moment een verfrissende duik nemen in het zwembad bij de Bed & Breakfast als je terug komt van een uitstapje. Zelf ga ik graag naar het witte dorpje Ostuni, gelegen tegen drie heuvels. Of kijk ik mijn ogen uit in het kunstzinnige stadje Lecce. Voor een dagje strand kun je mij vinden bij het kustplaatsje Vieste. Genoeg te doen dus!

Een vakantie boeken bij mijn kleinschalige B&B in Puglia kan eenvoudig mijn website. Ga op zoek naar jouw ideale adresje en leg deze snel vast. Deze plekjes zijn zeer geliefd en kunnen ieder moment vol zitten. Een persoonlijk reisadvies kan ik ook voor je verzorgen. Neem even contact op en ik ga voor jou op zoek.

Ontdek mijn Italiaanse B&B weg van de massa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Een Bed and Breakfast in Apulië als uitvalsbasis

Ga op ontdekkingstocht

Op vakantie houd ik van afwisseling. Soms ontspan ik graag op het strand. Andere dagen trek ik er op uit. Dan ontdek ik gezellige stadjes, unieke natuurgebieden of lokale wijnboeren. Puglia is daarvoor een zalige bestemming! De Italiaanse regio barst van de levendige steden en unieke stranden. Een kleinschalige Bed and Breakfast in Puglia is de uitvalsbasis bij uitstek om het gebied te verkennen.

Het leuke is dat Puglia zuidelijk ligt. Daarom is het er ook in de lente of de herfst goed vertoeven. De zomers worden heet, maar aan de kust brengen briesjes de nodige verkoeling. En anders duik je gewoon in het zwembad van je chambre d’hôte in Puglia. De lokale gastheren en -vrouwen worden in geen tijd vrienden. In hun kleinschalige Bed & Breakfast in Puglia voelt het als thuis. De geur van verse ciambella – een soort van donut, maar dan op z’n Italiaans – aan het ontbijt maakt mijn dag meteen goed. Ik ontspan in de donzige witte lakens. En met hun tips ontdek ik geheime parels deze regio van Italië. Hoog tijd dat jij ook op ontdekking trekt!

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen.

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto