Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantie Bed and Breakfast Sardinië

Bed and Breakfast op Sardinië

Omringd door de zee

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Italie
  5. Sardinie

Het eilandleven in een Bed & Breakfast op Sardinië

Natuur, cultuur en een portie glamour

Langzaam zakt de zon weg boven Bosa. Hij laat een warme glinstering achter op de zee in de verte. In het unieke stadje vol snoepkleurige huisjes op dit Italiaanse eiland maakt iedereen zich op voor de typische passeggiata. Bij deze slenterende wandeling draait het om zien en gezien worden. Ik heb me geïnstalleerd op een klein terrasje en drink alvast een aperitief. De wandelende mensen om mij heen zijn een prachtig schouwspel. Hier kan ik nog wel een tijdje vertoeven, daarna keer ik terug naar mijn Bed and Breakfast op Sardinië. Hier is het goed leven, dat is duidelijk!

Wat is een B&B?

Een Bed & Breakfast, ook wel een B&B of chambre d’hôte genoemd, is een kleinschalig vakantieadresje waar het begin van de dag centraal staat: het ontbijt. De gastheer of gastvrouw begint haar dag al vroeg in de keuken om voorbereidingen te treffen. Het sap wordt versgeperst, het brood gaat in de oven en het beleg wordt op een Italiaanse manier gepresenteerd. De passie van de eigenaren proef je bij iedere hap!

Chambre d’hôtes op Sardinië

Chambre d’hôtes op Sardinië Wat ik ook zo fijn vind aan een unieke Bed and Breakfast op Sardinië zijn de eigenaren. Ze leggen je met plezier in de watten en ’s ochtends begin je de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Ze liggen verstopt tussen het landschap, weg de massa. Hier kun je je prima terug trekken en de hele dag aan het zwembad van de B&B spenderen. Maar met een huurauto heb je alle bezienswaardigheden binnen handbereik. Zo sta je direct weer tussen de mensen en ontdek je de pittoreske dorpjes, de indrukwekkende natuur of de glamour van de elegante Costa Smeralda!

Via mijn website kan jij eenvoudig een vakantie boeken bij een van mijn mijn kleinschalige B&B op Sardinië. Heb je last van keuzestress? Geen zorgen, je mag altijd contact met mij opnemen voor een persoonlijk reisadvies.

Ontdek mijn Italiaanse B&B weg van de massa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Zalig verblijf bij een Bed and Breakfast op Sardinië

Van diepe wateren tot hoge rotsen

Sardinië is een wereld op zich. Deel van Italië, maar net als dat andere prachtige eiland, Sicilië, zeer eigenwijs. Hier wisselen verlaten, parelwitte stranden af met ruige pieken en uitgestrekte wouden. De zee speelt haar spel in de baaien met azuurblauw water. Ik ontspan me graag in een romantische Bed & Breakfast op Sardinië.

Van daaruit ontdek ik steeds weer een andere kant van dit veelzijdige eiland. Van het dorpje Ollolai tot de baaitjes bij Arbatax en de groene streek Muravera; ik ga graag op ontdekkingstocht. En ik kan jou ook zeker aanraden om dit zelf te ervaren!

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen.

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto