Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantie Bed and Breakfast Sicilië

Bed and Breakfast op Sicilië

Uitzicht op de vulkaan

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Italie
  5. Sicilie

Dagdromen bij een Bed & Breakfast op Sicilië

Groene natuur en vulkanische activiteiten

De dag beginnen met uitzicht op de Etna. Het ruige landschap, af en toe verscholen achter een wolkje. Vervelen zal dit uitzicht nooit. Vanaf iedere hoek ziet hij er anders uit. Ik heb dan ook al vanaf een aantal knusse Bed and Breakfast op Sicilië dit mogen aanschouwen. Ook deze vakantie heb ik het weer getroffen. Als ik de deuren van mijn kamer open, kijk ik uit over de groene velden en prijkt het hoogtepunt van de vulkaan boven het landschap uit. De warmte van de zon komt ook meteen mijn kant op. Het Siciliaanse zonnetje is er alweer vroeg bij. Misschien begin ik deze dag wel met een duik in het zwembad van de B&B.

Wat is een B&B?

Een Bed & Breakfast, ook wel een B&B of chambre d’hôte genoemd, is een kleinschalig vakantieadresje waar je de dag begint met vers fruit, een heerlijke sapje en de geur van vers brood. Je zult het al snappen, het ontbijt is hier het belangrijkste onderdeel van de dag. Nog voor de eerste schemering te zien is, staat de gastheer of gastvrouw al in de keuken om het ontbijt op te maken. Ze doen het met alle liefde en dat proef je iedere ochtend weer terug.

Chambre d’hôtes op Sicilië

De hamvraag is nu of ik voor het ontbijt of na het ontbijt de verkoeling van het zwembad op zoek. Terwijl ik aan het wikken en wegen ben, realiseer ik me dat dit pas echt het vakantiegevoel is. Beide opties zijn heerlijk en ik kan het zo rustig aan doen als ik wil! Ik besluit eerst te gaan genieten van een vers ontbijt. Het zwembad van de B&B op Sicilië gaat voorlopig nergens heen! Aan het ontbijt geniet ik van de rust en stilte. Het is kenmerkend voor mijn chambre d’hôtes op dit eiland; ze zijn allemaal rustig gelegen, weg van de massa.Via mijn website kan jij eenvoudig een vakantie boeken bij een van mijn mijn kleinschalige B&B op Sicilië. Kan je gewoonweg niet kiezen? Geen zorgen, je mag altijd contact met mij opnemen voor een persoonlijk reisadvies.

Ontdek mijn Italiaanse B&B weg van de massa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Het Italiaanse eiland leven bij een Bed and Breakfast

Een briesje wind door de haren

Hier op de eilanden kijk je ook je ogen uit, het vasteland van Italië is er niets bij, Neem de authentieke stad Taormina, waar je overal Romeinse invloeden terug ziet. Het is een genot om te slenteren door de straatjes. Ook in de barokstad Noto kan ik hier van genieten, bij iedere hoek van de straat staat er weer een ander aanzicht op je te wachten.

Naast fascinerende steden als Palermo en Syracuse heb je ook nog authentieke amfitheaters, ruige natuurgebieden, een vallei van tempels en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als jij een gezellige Bed & Breakfast op Sicilië als uitvalsbasis neemt, dan komt het tijdens jouw vakantie echt wel goed.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen.

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto