Bed and Breakfast in Nederland

Fijne plekjes in eigen land

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Nederland

Overnachten in een bijzondere Bed & Breakfast in Nederland

Een heerlijke manier om een paar dagen door te brengen

Ik open mijn ogen en rek mij uit. Wat heb ik heerlijk geslapen vannacht en wat is het nog fijner om hier wakker te worden! De gordijnen gaan open en ik kijk uit over het Nederlandse landschap, wat kan ons eigen land toch mooi zijn! Ik maak me snel klaar want het leukste moment van de dag gaat zo beginnen: het ontbijt!

Mijn weekendje weg bij een Bed & Breakfast in Nederland bevalt tot nu toe heel erg goed. De eigenaresse van dit plekje heeft mij bij aankomst beloofd een lekker ontbijtje voor mij te maken, zodat ik een goede start van de dag heb. Vandaag wil ik namelijk mijn hoofd leegmaken en de natuur in de omgeving omkennen. Ik kreeg al de tips dat je hier bijzondere wandelroutes heb. Laat mijn weekendje weg maar beginnen!

Wat is een B&B?

De twee B's staan voor bed and breakfast en is Engels voor wat wij kennen als ‘Logies & ontbijt’. Je komt hier bij een eigenaar van een kleinschalig adresje overnachten en krijgt in de ochtend een heerlijk ontbijtje voorgeschoteld. Vaak is dit ook nog op een bijzonder plekje, van midden in de natuur tot het strand. Hier kun je een heerlijk er een paar dagen tussenuit of een gezellig weekendje weg met partner of vrienden doorbrengen.

Chambre d’hôtes in Nederland

Wil jij er even tussenuit bij een van deze gezellige adresjes? Boek dan eenvoudig een vakantie bij mijn kleinschalige B&B in Nederland. Wees er snel bij, want ze kunnen namelijk vrij snel vol zitten. Kom je er niet uit en heb jij advies nodig? Neem dan even contact op en dan kijken we samen!

Ontdek mijn Nederlandse B&B weg van de massa

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Charmante Bed and Breakfast in eigen land

Zie Nederland door andere ogen

Ik ben niet de enige die kan genieten van overnachten bij een Bed & Breakfast, zeker in Nederland is het een steeds meer geliefde en populaire vorm van er tussenuit gaan. Dat snap ik ook wel met een lieve eigenaar die in de ochtend al voor jou klaar staat. Wil jij ook de gezelligheid van deze adresjes proeven? Ik heb op verschillende plekken in Nederland een uniek aanbod.

Gezellige B&B in Limburg

Gelegen midden in de natuur van de provincie Limburg vind je fijne Bed & Breakfast om een paar dagen door te brengen. Maak een wandeling door de mooie bossen of een fietstocht door het heuvelachtige landschap. Maar ga ook zeker genieten in de mooie dorpjes als Maastricht, Roermond en Sittard. Ook geniet ik hier altijd een beetje van de invloeden van buurlanden Duitsland en België, het is toch even alsof ik in buitenlandse sferen ben!

Bijzondere B&B in Utrecht

Een perfecte manier om de rust van de natuur op te zoeken en een dagje een citytrip te maken naar een stad. Dat kan als jij gaat overnachten bij een Bed & Breakfast in Utrecht. In de middag zit je nog in de zomer op een terrasje van het zonnetje te genieten of in de winter onder een dekeltje en een heater. En in de avond ben je zo weer in de rustige omgeving om te overnachten. Leuk om te doen in deze provincie is een bezoek te brengen aan de unieke kastelen die hier gelegen zijn, zo kan ik Kasteel Duurstede zeker aanraden.

Landelijke B&B in Overijssel

Een provincie rijk aan water en natuurgebieden, een dagje naar Giethoorn mag dan ook niet ontbreken. Ook zijn hier mooie musea te vinden voor een culterele dagtrip. Overnachten bij een Bed & Breakfast in Overijssel is in mijn ogen dan ook een fijne mix om vakantie te vieren.