Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Bed and Breakfast Andalusië B&B

Bed and Breakfast in Andalusië

Leven als de locals

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Spanje
  5. Andalusie

Landelijk gelegen Bed & Breakfast in Andalusië

Ontdek het mooie landschap van deze regio

Witte huizen in de zon, de geur van sardientjes op de barbecue, flaneren door de straten van romantische stadjes; dat is Andalusië voor mij! Verblijf jij in een Bed and Breakfast in Andalusië, dan weet ik zeker dat je deze Spaanse streek ervaart als nooit tevoren. Mijn B&B's in deze Spaanse streek hebben veelal een charmant en kleinschalig karakter, vaak is er ook een heerlijk zwembad waar jij uren aan kan liggen in alle rust. De eigenaar is vaak ter plekke aanwezig om het de gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. De Spanjaarden zijn zo’n gezellig volk! Geniet van hun gastvrijheid en laat je lekker in de watten leggen. Ideaal voor de echte levensgenieter.

Wat is een B&B?

Een Bed & Breakfast, ook wel een B&B of chambre d’hôte genoemd, is een vakantieadresje waar het onbijt het belangrijkste onderdeel van de dag is. Als je 'Bed and Breakfast' van het Engels naar het Nederlands vertaald kom je ook uit op 'Logies & Ontbijt'. Op vakantie in Andalusië staat dit vooral gelijk aan genieten op zijn Spaans. De eigenaren staan graag in de keuken om jou te verwennen met een heerlijk ontbijt. Vers fruit uit de tuin, versgebakken broodjes of Spaanse gebakjes; hongerig ben ik hier nooit.

Ook ontvang ik altijd voldoende tips van de eigenaren voor leuke restaurantjes. Dan trek ik er in de avond graag op uit om de lekkerste tapas van de streek te proeven. Ik stap in de huurauto om de omgeving van Andalusië te ontdekken en deze culinaire plekjes op te zoeken. De auto biedt alle vrijheid om dit op het gemak te doen.

Charmante chambre d’hôtes in Andalusië

Aan aanbod van knusse Bed & Breakfast in deze Spaanse regio heb ik gelukkig geen gebrek! Tussen Marbella en Malaga in heb ik genoeg plekjes gevonden waar jij weg van de massa kan genieten van alle rust en ruimte. En als je wilt kan je ook een dagje een van deze steden opzoeken! Ook rondom Ronda liggen er unieke B&B verscholen die een prachtig uitzicht op het Spaanse landschap bieden. 

Jij kunt dan ook eenvoudig jouw vakantie boeken bij een kleinschalige B&B in Andalusië. Als jij er tijdig bij bent kan jij jezelf van een plekje verzekeren, deze adresjes zijn namelijk zeer geliefd! Wil jij meer weten over de regio of een adresje? Neem dan even contact op en dan geef ik jou graag persoonlijk reisadvies voor jouw vertrek naar het zonnige Spanje.

Ontdek mijn Spaanse Bed and Breakfast weg van de massa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Logeren bij een B&B van Nederlandse eigenaren in Andalusië

Zij hebben unieke plekjes gevonden

Ik zit vaak met veel plezier het televisieprogramma 'Ik Vertrek' te kijken als ik thuis in Nederland ben. Al deze Nederlandse eigenaren zijn het avontuur aangegaan en ze pakken regelmatig de koffers om richting het mooie Andalusië te gaan! Als ik dan in deze Spaanse regio ben, kan ik het niet laten om even een bezoekje te brengen aan deze adresjes. Zo nieuwsgierig ben ik dan ook wel weer. Ik raak met de eigenaren aan de praat over hun ervaringen en als ik geluk heb, mag ik deze bijzondere plekjes ook aan mijn aanbod toevoegen.

Veel van deze Nederlandse eigenaren hebben hetzelfde gemeen: ze wilden een Bed & Breakfast in Andalusië beginnen! Net als ik werden ze verliefd op deze streek. De oase van rust, het groene landschap en de aardig locals; zij zagen zichzelf hier al helemaal zitten. Ik kan ze geen ongelijk geven! Logeren bij Nederlanders mocht ik dan al doen bij bijzondere B&B's als Finca del Mundo, Villa Archez, Cortijo Vista Álora, Finca Gordo en Cortijo la Zapatera.

Wie weet ga jij binnenkort op vakantie bij deze Nederlanders in Andalusië, gegarandeerd dat je hier bijzonder zal overnachten!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease