Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Bed and Breakfast Catalonië B&B

Bed and Breakfast in Catalonië

Een goed begin van de dag

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Spanje
  5. Catalonie

Rust en ruimte bij een Bed & Breakfast in Catalonië

Elke dag een siesta

Het Spaanse Catalonië maakt de echte avonturier in mij los. De ene dag wandel ik graag door de weelderige heuvels en de andere dag ga ik fietsen langs kleurrijke bloemenvelden. Tussendoor zoek ik ook wel eens de cultuur in de grote steden op voor een city trip. Ook de eindeloze kuststrook van de Costa Brava geeft talloze opties om een duik in het blauwe water te nemen. De veelzijdigheid van deze streek maakt het voor mij ook een fijne bestemming om naar te reizen en bij te komen in een Bed & Breakfast in Catalonië. Ik voel me er altijd zo welkom!

Wat is een B&B?

Een Bed & Breakfast, ook wel een B&B of chambre d’hôte genoemd, is een vakantieadresje weg van de massa met een kleinschalige karakter, hier wordt je iedere dag wakker met een lekker ontbijt. Het zit natuurlijk al in de naam! De eigenaren zijn een echte gastheer of gastvrouw en doen er alles aan om van jouw vakantie een unieke ervaring te maken. Ze weten de beste tips voor de pittoreske dorpjes tussen het groene landschap, een rustig goudgeel strandje en bij welk restaurant je de lekkerste paella eet.

Mijn Bed and Breakfast in Catalonië bevinden zich veelal op rustige locaties, waar je niks anders dan stilte om je heen hoort. Het zijn dan ook de perfecte vakantieadresjes om even helemaal tot rust te komen. Een middagdutje bij het zwembad van een B&B doet mij iedere dag weer goed.

Gezellige chambre d’hôtes in Catalonië

Als je wel in de buurt van gezellige dorpjes en bruisende stadjes wilt zitten, is Catalonië zeker een fijne bestemming om de vakantie door te brengen. Mijn Bed & Breakfast in deze streek vind je rondom Girona, Mataró en de Pyreneeën. Voor de echte ondernemer kan je altijd een citytrip naar Barcelona maken. De avontuurlijke reiziger komt hier voor een wandelvakantie of trekt er met de fiets op uit.

Klinkt dat als Spaanse muziek in de oren? Boek dan eenvoudig een vakantie bij een kleinschalige B&B in Catalonië. Jij verzekert jezelf van een rustig plekje, zeker als jij er vroeg bij bent. Deze adresjes zijn geliefd en kunnen al snel vol zitten. Je mag ook altijd even contact opnemen als jij liever een persoonlijk advies ontvangt, dan zoeken we samen naar jouw ideale B&B!

Ontdek mijn Spaanse B&B weg van de massa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

In Catalonië logeren bij Nederlandse eigenaren

De echte levensgenieters vind je hier

Als ik echt bijzonder wilt overnachten en de ervaring van een Nederlander in het buitenland wil ervaren, ga ik naar een B&B met Nederlandse eigenaren toe. Zij zijn net als de koppels in het televisieprogramma 'Ik Vertrek' het avontuur in het noordoosten van Spanje aangegaan, nadat ze verliefd zijn geworden op het land. In het mooie Catalonië hebben zij een huisje gevonden en deze omgebouwd tot een knusse Bed & Breakfast.

Zo had ik laatst het geluk dat ik een slaapplek kon bemachtingen bij villa Can Fonzo. Midden in de natuur en verscholen tussen het groen stuitte ik op dit romantiscche guesthouse, wat een charme heeft deze chambre d’hôte! Nederlandse eigenaren Hellen en Chris hebben er alles aan gedaan om mij in deze korte tijd alles van de streek te laten ontdekken. Van de goudgele stranden aan de Costa Brava tot lokale tips voor wandelroutes en gastronomische verrassingen bij restaurants in Barcelona, Girona en Tarragona. Ook heb ik op hun aanraden een bezoek gebracht aan de wijnstreek Pénedes, het was een waar genot om hier wijnen te mogen proeven.

Als ik iets kan aanraden, is het dus wel logeren bij Nederlanders in het buitenland!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease