Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Bed and Breakfast Lanzarote B&B

Bed and Breakfast op Lanzarote

Het leven even op pauze

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Spanje
  5. Lanzarote

Spaanse siësta bij een Bed & Breakfast op Lanzarote

Hier staat de tijd even stil

Het Spaanse eilandleven, beter kan het niet worden. Zodra ik voet zet op een van de Canarische Eilanden heb ik het gevoel dat ik thuis kom. Er hangt een fijne sfeer op de eilanden, zo ook op het mooie Lanzarote. Van de gekleurde huisjes tot de verscheidenheid van de landschappen, vervelen doe je hier nooit. Zeker niet als jij gaat overnachten bij een Bed and Breakfast op Lanzarote. Je wordt door de lieve eigenaren als een vriend ontvangen en deze zullen er alles aan doen om van jouw vakantie een bijzondere ervaring te maken.

Wat is een B&B?

Een adresje waarbij jij iedere ochtend aan het ontbijt kan aansluiten noem je ook wel een Bed & Breakfast, vaak ook een B&B of chambre d’hôte genoemd. De gastheer of gastvrouw staat bij de eerste zonnestralen al op om aan het werk te gaan. Ze doen niets liever dan hun gasten in de watten leggen. Verse broodjes, huisgemaakte jam en ook een goed kopje koffie, de eigenaren zorgen dat jij de rest van de dag er tegenaan kan!

Mijn Bed & Breakfast op Lanzarote zijn kleinschalig van karakter en rustig gelegen, typerend voor deze adresjes. Of je nu omringd bent door palmbomen of uitkijkt op de golvende zee, hier zal je zeker onbezorgd genieten.

Tropische hambre d’hôtes op Lanzarote

De zomerse temperaturen rond de 28 graden van dit eiland, zorgen ervoor dat jij van een fijne zonvakantie kunt genieten. Zelf plons ik dan ook regelmatig in het zwembad bij mijn Bed & Breakfast op Lanzarote. Zo'n verfrissende duik doet goed! Of ik nu die dag op pad ben geweest of een goed boek op mijn ligbed heb gelezen, iedere dag een duik doet een mens goed. Liggend aan het zwembad dwalen mijn gedachten alweer af naar het ontbijt van de volgende dag…

Jij kunt hieronder eenvoudig jouw vakantie boeken bij een kleinschalige B&B op Lanzarote. Leg jouw adresje op tijd, voordat iemand anders jou voor is, want deze plekjes zijn zeer geliefd. Wil jij eerst advies voordat je een keuze maakt? Neem dan even contact op en dan zoeken we samen naar jouw ideale vakantieadres!

Ontdek mijn Spaanse B&B weg van de massa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Altijd vermaak bij een Bed and Breakfast op Lanzarote

Genoeg te beleven

Als ik in de ochtend aanschuif aan het ontbijt van mijn B&B op Lanzarote, ben ik meteen in de gelegenheid om een praatje te maken met de gastheer of gastvrouw. We raken aan de praat over het eiland, de locals en alles wat er in de omgeving te doen is. Tips geven ze in overvloed: varen langs de Playa Blanca vanaf Puerto del Carmen, de lavatunnels van Cueva de los Verdes of het groene kratermeer El Gofo, allemaal unieke plekjes om te bewonderen.

Toch vind ik het ook heerlijk om mij terug te trekken bij een Bed & Breakfast met zwembad. Vanaf mijn ligbed kan ik uren staren naar al het moois dat om mij heen te bewonderen is. Als ik geluk heb, kijk ik uit op de zee en hoor ik het klotsen van de golven op de achtergrond. Maar ook word ik heel blij als ik uitzicht heb op het ruige landschap van Lanzarote. De ene keer zie ik overal aloë vera velden, de andere keer is het land bedekt met opgedroogde lava.

Zelf staat een bezoek aan het uitzichtpunt Mirador del Rio altijd op de planning tijdens een van mijn reizen. Hier ontdek je pas de verscheidenheid van Lanzarote met unieke vergezichten over het landschap. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease