Promotion

Vakantie Costa de la Luz

  • Home
  • costa-de-la-luz

De kust van het licht is precies zo mooi als de naam doet vermoeden. De ruim 3000 zonuren per jaar zorgen ervoor dat je deze Spaanse streek in bijna elk seizoen van haar beste kant kunt zien. Op zoek naar een vakantie aan de Costa de la Luz? Ik laat je de ongerepte kant van de streek zien…

Stralend wit

De Costa de la Luz is het stuk kust van de regio Andalusië en reikt van Tarifa tot aan de grens van Portugal. Ten zuiden van Cádiz is de sfeer heerlijk relaxed. Je vindt in deze streek talloze witte dorpjes, die schitteren in de zon. Mijn favoriet is Vejer de la Frontera, waar ik uren door de straatjes kan struinen. Trek je liever de natuur in? Tijdens een vakantie aan de Costa de la Luz wandelde ik hier door vele groene natuurparken.

Unieke adresjes voor een vakantie aan de Costa de la Luz

Tijdens mijn reizen door Spanje heb ik unieke adresjes voor een vakantie aan de Costa de la Luz gevonden. Ver weg van de massa, maar met volop couleur locale! Zo vond ik gezellige appartementen in het groen, maar ook villa’s met privézwembad. Ga je met het vliegtuig? Dan is een huurauto bij mij altijd inbegrepen. Zo kun je tijdens je vakantie naar de Costa de la Luz alle uithoeken van de streek verkennen.

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials