Promotion

Vakantie Costa del Sol

Ik weet dat er maar één zon is, maar aan de Spaanse Costa del Sol lijkt er een ander zonnetje te schijnen. Warmer en lichter, met kleurrijke zonnestralen die alles vrolijker maken. Ben je op zoek naar een vakantie aan de Costa del Sol? Maar waag je je liever niet aan een lopend buffet of een volle toeristenbus? Ik vond voor jou de leukste adresjes ver weg van de massa.

Een veelzijdige vakantie aan de Costa del Sol

De Costa del Sol is de Spaanse kustlijn van Andalusië die reikt van Gibraltar tot Almería. Deze streek staat bekend om haar kilometerslange goudgele kustlijn, maar er valt nog veel meer te beleven. Struin door authentieke dorpjes als Ronda en Nerja of bewonder prachtige Moorse bouwwerken in bijvoorbeeld Granada. Begeef je je graag in de natuur? Andalusië is nog groener dan Alicante en kent uitgestrekte valleien, waar je fijn kunt wandelen en fietsen.

Unieke vakantieadresjes

Toen ik met mijn huurauto langs de Costa del Sol reed, stuitte ik op zoveel onontdekte plekjes. Van authentieke landhuizen, waar je je de koning te rijk voelt, gezellige appartementen in het groen, tot villa’s met privézwembad. Andalusië heeft het allemaal! Ga je met het vliegtuig? Dan is een huurauto bij mij altijd inbegrepen. Zo kun je tijdens je vakantie naar de Costa del Sol alle uithoeken van de streek verkennen; van strand naar dorpje en van stad naar natuurpark!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials