Zonvakantie 2020

We mogen weer!

  1. Home
  2. Dream now travel later

Op vakantie in de zomer van 2020

We mogen weer reizen!

Droom jij al een vakantie deze zomer? Wil je het liefst een vakantiehuis dichtbij het strand of ga je voor een authentiek boetiekhotel vlakbij een pittoresk dorpje? Jullie weten als geen ander dat ik ervan houd om op pad te gaan en onontdekte plekjes te vinden. Ik ben dan ook heel blij dat we weer mogen reizen en jullie onvergetelijke vakantiemomenten te mogen bezorgen. Ook mijn lieve eigenaren kunnen niet wachten om je te ontvangen en hebben zich goed voorbereid.

Laten we samen er wat moois van maken nu we weer kunnen reizen, ontdekken en proeven van alles wat Nederland en de Mediterranée ons te bieden hebben. Je kan bij mijn reizen met het vliegtuig, maar ik bied autovakanties aan als jij liever zelf reist.

#DreamNowTravelNow

Tip: heb jij een corona-voucher ontvangen? Dan kan jij deze nu inwisselen voor een fijne vakantie!

Ontdek mijn zonnige adresjes voor 2020

Een speciaal bericht voor jou!

Van de lieve eigenaren

Veel gestelde vragen over de zomer van 2020

Kan jij veilig op vakantie?

Van de reis tot jouw verblijf: ik heb ervoor gezorgd dat jij met een veilig gevoel op vakantie. "Wijs op reis" waren de woorden die ons werden meegegeven en die neem ik dan ook van harte. Zo heb ik een handig lijstje gemaakt met maatregelen die ik getroffen heb, die lees jij op deze pagina. Ik kan mij voorstellen dat het nu veel vragen oproept en deze heb ik dan ook op mijn corona informatie pagina zoveel mogelijk voor je uitgeschreven.

Welke bestemmingen zijn open voor vakantie?

Ik heb mijn adresjes voor de zomer van 2020 hierboven voor jou op een rij gezet. Gegarandeerd alle rust en ruimte bij een plekje weg van de massa. De landen waar jij op vakantie kan gaan zijn: Cyprus, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal en Spanje. Helaas is Malta pas weer volgend jaar beschikbaar.

Via deze pagina vind jij alle informatie over de regelgeving op mijn bestemmingen.

Kan jij jouw corona-voucher al inzetten?

Dat kan zeker! Lees op deze pagina hoe jij dat doet.

Kom jij altijd veilig thuis?

Als jij bij mij een vliegvakantie boekt, zorg ik dat jij thuis komt door mijn repatriëringsgarantie. Lees hier meer over op deze pagina.

Kan jij jouw vakantie omboeken?

Met mijn omruilgarantie heb jij de mogelijkheid om jouw vakantie om te boeken. Lees op deze pagina alle voorwaarden en meer informatie.

Hoe kan ik reizen deze zomer?

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf, vlucht en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto

Bekijk hier alle veel gestelde vragen omtrent corona & jouw vakantie.

Liever op een ander moment op vakantie?

Alvast vooruitkijken

We mogen weer gaan reizen naar de Mediterranée! Durf jij al te dromen van een vakantie dit jaar? Ook kan jij natuurlijk deze winter gaan genieten van het mediterrane zonnetje. Bij mijn bestemmingen in Spanje, Portugal en op Cyprus kun je heerlijk ontspannen tijdens een zonnige wintervakantie.

Maar misschien ga je toch liever volgend jaar pas op vakantie. Veel van mijn adresjes zijn al te boeken voor de zomer van 2021. Is mijn adresje nog niet boekbaar? Meld je dan aan voor mijn droomreiswekkertje of maak alvast een voorboeking voor volgend jaar. Zo ben je verzekerd van jouw favoriete plekje, misschien zelfs wel met vroegboekkorting!