Promotion

Fly & drive Spanje

  • Home
  • fly-drive-spanje

Ruige vulkanen, verscholen baaitjes, prachtige bergen… Spanje is zonder twijfel één van mijn meest geliefde vakantiebestemmingen! Al vaak kwam ik in Spanje en steeds weer ontdekte ik er de fijnste dorpjes, de mooiste natuur en de liefste locals. Mijn favoriete manier om het échte Spaanse land te ontdekken, is toch wel met een huurauto. Met een fly & drive in Spanje ben ik al op talloze bijzondere plekjes beland waar ik anders nooit zou komen...

Ontdek de mooiste vakantieadresjes tijdens een fly & drive in Spanje

Eén van die bijzondere plekjes die ik met mijn huurauto ontdekte, is Casa la Geria op het Spaanse eiland Lanzarote. Een kleinschalig plekje ver weg van de massa, dat middenin het ruige landschap van Lanzarote ligt. Vanaf mijn kleurrijke terrasje voor de accommodatie, waar de vlaggetjes hangen, kijk ik hier de hele dag door mijn ogen uit. Het voelt haast onwerkelijk dat dit bestaat, een plek die zó stil is en afgelegen ligt van alle drukte. Hier vult mijn hart zich weer met liefde, zoals het dat al op zoveel bijzondere plekjes in Spanje deed!

Op avontuur in Spanje met een huurauto

Nog zo fijn aan de bijzondere vakantieadresjes die ik steeds ontdek, is dat de eigenaren vaak ontzettend lieve mensen zijn. Dankzij hen ontdek ik steeds weer de meeste unieke uitzichten, winkeltjes, restaurantjes en natuur in Spanje. Dankzij hen, want vaak zijn het plekken die ver weg van de massa liggen. Wist je bijvoorbeeld dat ik de top van berg Roque Nublo op Gran Canaria beklom, wat me een machtig mooi uitzicht gaf? Of dat ik op Mallorca talloze stille baaitjes ontdekte? Dankzij de locals die ik ontmoet, maar zeker ook dankzij mijn fijne huurauto!

Je kunt er ook voor kiezen om een rondreis door Spanje te maken. Als je verschillende accommodaties wilt combineren kun je een offerte op maat aanvragen.

Fly & Drive Ibiza

Ibiza Ontdek Ibiza

Fly & Drive Mallorca

Mallorca Ontdek Mallorca

Fly & Drive Tenerife

Tenerife Ontdek Tenerife

Fly & drive Andalusië

Andalusie Ontdek Andalusië
Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials