Promotion

Kerstvakantie 2018

Kerstvakantie 2018

Beleef de feestdagen onder de zon

De kerstvakantie is de ideale periode om de cultuur van een ander land op te snuiven en te proeven van de tradities en gebruiken van de lokale bevolking. Zo ontdekte ik bijvoorbeeld dat in Spanje Nochebuena (Kerstavond) de belangrijkste feestavond is en dat Turrón dan vaak als dessert op tafel verschijnt.

Ik denk nog vaak terug aan een paar jaar geleden, toen ik tijdens de kerstvakantie op Madeira was. Hoofdstad Funchal was prachtig versierd met lichtjes en kerstbomen, wat een gezellig gezicht! Op 23 december vulden de straten zich met dansende en feestvierende mensen tijdens de bekende markt van Funchal, Mercado dos Lavradores. Maar de spectaculaire vuurwerkshow met oud en nieuw heeft misschien nog wel de meeste indruk op mij gemaakt. Niet voor niets dat ik nu alweer aan het kijken ben om dit jaar weer de kerstvakantie op Madeira door te brengen!

Klinkt de kerstvakantie doorbrengen met je voeten in het zand en een versgeperst drankje in je hand jou goed in de oren? Dat snap ik! Hoewel je misschien denkt aan sneeuw en kou als je denkt aan kerst, kun je dan natuurlijk ook gewoon de zon opzoeken in Zuid-Europa!

Jouw kerstvakantie 2018

Heb je al zin om te vertrekken? Neem dan snel een kijkje bij mijn favoriete plekjes voor de kerstvakantie. De datum van de kerstvakantie 2018 is in heel Nederland hetzelfde: 22 december 2018 t/m 6 januari 2019.

Sorteer op:

 • Helaas, ik heb geen resultaten kunnen vinden voor ''

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Kan ik je ergens mee helpen, ga naar de servicepagina

  Bekijk alle vakanties

  Of ga terug naar de homepage