Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Finca Bell Lloc - Hotel

Na een prachtige rit dwars door het groene binnenland van Catalonië, kom ik aan bij Bell Lloc. Het witte landhuis wordt omringd door wonderschone natuur en ik kan niet wachten om ieder plekje te ontdekken.

Finca Bell Lloc is een schitterend landhuis op enkele kilometers van de stad Palamós, in de Spaanse regio Catalonië. Je kunt een kamer huren, maar ook een vrijstaand huis tussen de wijngaarden. De ene ruimte is nog mooier dan de andere. Dat komt door de unieke mix van moderne kunstwerken met antieke meubelen. Hierdoor heeft iedere kamer zijn eigen persoonlijkheid. Laat je in de watten leggen door het vriendelijke personeel en geniet van gastronomische hoogtepunten, bereid door chef-kok Ángel. Hiervoor maakt hij zoveel mogelijk gebruik van verse producten uit de moestuin en van het boerenerf. Ben je een wijnliefhebber? Boek dan een wijnproeverij met fingerfood en laat je verrassen door de verrukkelijke smaak van de rode Bell-lloc-wijn. Het kan echter ook een stuk actiever. Neem een duik in het zwembad, trek je wandelschoenen aan of pak de fiets. Hoewel je op het eerste gezicht vooral groene heuvels om je heen ziet, kun je als je goed kijkt zelfs de Middellandse Zee zien liggen!

Wat kan jij van dit adresje verwachten?

 • Iedere kamer vertelt een eigen verhaal
 • Met eigen wijngaard
 • Een hart voor duurzaamheid
 • Middenin het groen
 • Laat je verrassen door lokale producten

Het is momenteel niet mogelijk om kamers te tonen.

Verzorging

Logies/ontbijt

In de omgeving

Catalonië volgens Eliza

 • De bosrijke bergen zijn perfect voor natuurliefhebbers
 • Laat je verbazen door de rijke natuur en de imposante architectuur van de leukste steden
 • Geniet met de voetjes in het zand van het helderblauw water en het witte strand
 • Lees meer op mijn blog

Beoordeling(en)

Groepsamenstelling
Toon alleen beoordelingen in mijn taal

100% echte klantervaringen

Richtlijnen voor beoordelingen van gasten
Om de beoordelingsscore en de inhoud van de beoordeling relevant te houden voor jouw komende reis, archiveren wij beoordelingen die ouder zijn dan 36 maanden.

Alleen klanten die via Eliza was here hebben geboekt en in de betreffende accommodatie hebben verbleven, kunnen een beoordeling schrijven. Wij nodigen deze klanten na thuiskomst van hun vakantie via e-mail uit om een beoordeling te schrijven. Indien een klant anoniem een review wil plaatsen, worden gegevens gecontroleerd (zoals boekingsnummer, boekingsgegevens) en zijn deze bekend bij Eliza was here. 

Of het nu negatief of positief is, we plaatsen elke reactie volledig, zo snel mogelijk, nadat deze is gecontroleerd om te voldoen aan de richtlijnen van Eliza was here. 

Richtlijnen voor beoordelingen
Deze richtlijnen hebben het doel de inhoud van Eliza was here relevant en gezinsvriendelijk te houden, zonder de verwoording van de uitgesproken mening te beperken. Elke review is van toepassing, ongeacht de aard van de opmerking. Beoordelingen waarin scheldwoorden voorkomen of die bewezen onwaarheden bevatten worden niet geplaatst.

Beoordelingen moeten betrekking hebben op de accommodatie
De meest nuttige bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen betere beslissingen te nemen. Gelieve geen politiek, ethisch of religieus commentaar te leveren. Promotionele inhoud zal niet worden geplaatst.

Alle inhoud moet echt en uniek zijn voor andere gasten
Beoordelingen zijn het meest waardevol als ze origineel en onbevooroordeeld zijn. Deze moet van echt van jou zijn.

Respecteer de privacy van anderen
Eliza was here zal haar best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, website-adressen, social media accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.

De meningen die worden geuit in reviews zijn van klanten van Eliza was here.
Eliza was here aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor recensies of reacties.

Vliegvakantie met eigen huurauto incl. allrisk verzekering

Ontdek je bestemming met je eigen huurauto

Bij alle vliegvakanties van Eliza was here* is een huurauto van de laagste categorie (Klasse Small) standaard bij de prijs inbegrepen, inclusief allrisk verzekering.

De huurauto brengt je niet alleen bij jouw authentieke vakantieadresje, maar je kunt ook veel meer zien van je bestemming!

In boekingstap 1 kun je je auto upgraden en accessoires kiezen. Wil je na het boeken nog iets aanpassen? Ga dan naar Mijn Eliza om de huurauto te upgraden of een kinderzitje of andere accessoires toe te voegen. Tip: indien je met 4 of meer personen op vakantie gaat, raden we je aan om een grotere klasse of extra auto te boeken. Neem voor een extra auto contact met ons op.

* Met uitzondering van Formentera. Hierbij is een fiets inbegrepen om het eiland te verkennen.

De hoofdbestuurder dient:

 • Te voldoen aan de minimum of maximum leeftijd die vermeld staat in de autohuur voorwaarden
 • In het bezit te zijn van een creditcard (inclusief pincode);
 • Een geldig rijbewijs te hebben. 

Indien je een huurauto kiest die op aanvraag is, controleren wij na boeking de beschikbaarheid. Als de auto niet beschikbaar is, geven wij je een passend alternatief 

Bij vakanties met eigen vervoer, is geen huurauto inbegrepen. Op elizawashere.nl/huurauto vind je meer informatie.

 

Helaas...

Er is momenteel geen beschikbaarheid.

Bekijk mijn andere unieke adresjes