Promotion

Vakantiehuis Griekenland

  • Home
  • vakantiehuis-griekenland

Vakantiehuis Griekenland

Ik weet nog goed dat ik mijn Griekse vriend Manos voor het eerst ontmoette. ’s Ochtends vroeg in een koffietentje aan de haven op het Griekse eiland Kreta, raakten we aan de praat. Hij, met zijn pet op en zijn typisch Griekse uitstraling vroeg me waar ik verbleef. Ik zei hem dat ik nog op zoek was naar een fijn plekje om te overnachten de komende dagen. Er ontstond een twinkeling in zijn ogen. “Mijn vriend heeft een práchtige villa hier in Griekenland!

De magische eilanden van Griekenland

Het is inmiddels één van mijn favoriete manieren om mijn vakantie door te brengen: in een eigen villa in Griekenland. Ze zijn vaak gelegen in ongerepte natuur, dichtbij het lokale leven, om met mijn huurauto vervolgens de omgeving te verkennen. Ik verblijf nu regelmatig in mijn ‘eigen’ vakantiehuis op de verschillende eilanden van Griekenland. Want niet alleen op Kreta kan het, ook op Corfu, Kefalonia, Lefkas en alle andere eilanden heb ik al talloze fantastische villa’s ontdekt om een mooie vakantie door te brengen…

Unieke plekjes in Griekenland

Sinds ik Manos ontmoette, wist ik zeker: er zijn nog zoveel unieke plekjes in Griekenland te vinden! En het is waar. Steeds weer laat ik me verrassen door de tips van locals. Zo krijg ik elke keer weer de mooiste zonsondergang voorgeschoteld, beland ik op verscholen baaitjes en eet ik bij de lekkerste lokale restaurantjes... Mocht je nog twijfelen: Griekenland is fantastisch!

Zoek je een vakantiehuis in Griekenland op een bijzondere plek? Hieronder geef ik je tips voor leuke bestemmingen!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials