Promotion

Fly & drive Portugal

  • Home
  • fly-drive-portugal

Dat Portugal een fantastisch mooi land is, leerde ik alweer jaren geleden tijdens mijn eerste reis naar dit land. Daar huurde ik een auto en reed ik over talloze verlaten weggetjes. Ik ontdekte prachtige stranden, schitterende bosgebieden en zag steeds weer van die mooie, lieflijke huisjes. Dat alles had ik nooit kunnen doen zonder mijn huurauto: een fly & drive in Portugal heeft mij steeds de mooiste vakanties in dit land gegeven!

Unieke plekjes ontdekken met een fly & drive in Portugal

Eén van die plekjes die ik ontdekte, is Casa Consolo. Na een dagje strand besloot ik gewoon wat te gaan rondrijden en belandde ik in het plaatsje São Brás de Alportel, dat middenin de natuur ligt. Al snel had ik de blauw-witte huisjes van Casa Consolo in mijn vizier. Toen ik ze zag, wist ik meteen: dit is een uniek plekje, hier wil ik mijn vakantie wel doorbrengen. En zo geschiedde! Ik ontmoette de Nederlandse eigenaren Frank en Anneke en voelde me direct welkom op deze plek, middenin de Portugese heuvels.

Op avontuur in de Portugese landschappen

Na mijn kennismaking met Casa Consolo ontdekte ik nog veel meer bijzondere plekjes in Portugal. En steeds weer kletste ik honderduit met de eigenaren van die plekjes, die me altijd weer de beste tips geven voor de regio’s waar ze gevestigd zijn. Zo zag ik in de Costa Verde al talloze wijnvelden, indrukwekkende natuurgebieden en historische steden en wandelde ik aan de Costa de Lisboa langs de groenste parken en over schitterende stranden. Allemaal prachtige, unieke plekjes die ik zonder mijn huurauto nooit ontdekt had! Bij mijn vakanties is een huurauto altijd inbegrepen. Zo kan ook jij de omgeving gaan verkennen tijdens jouw vakantie.

Je kunt er ook voor kiezen om een rondreis door Portugal te maken. Als je verschillende bestemmingen of accommodaties wilt combineren kun je een offerte op maat aanvragen.

Fly & Drive Madeira

Madeira Ontdek Madeira

Fly & Drive Algarve

Algarve Ontdek Algarve
Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials