Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Ares do Monte - Turismo Rural

 1. Home
 2. Portugal
 3. Alentejo
 4. Ares do Monte - Turismo Rural

Ares do Monte - Turismo Rural

Als ik aan kom rijden bij Ares do Monte - Turismo Rural maakt mijn hart een sprongetje. Ik kan haast niet geloven dat dit mijn tijdelijke adresje is. Wat me direct opvalt is de rust waar ik zo naar op zoek was. De werkelijk schitterende, landelijke omgeving laat mijn stress als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ik wandel naar mijn kamer en vang het vrolijke getjilp van allerlei vogels op. Hoor ik daar nu ook het geluid van een aantal schapenbelletjes? Jawel hoor, daar komt er al eentje in de verte aanhuppelen. Wat een feestje! Ik word ook erg blij van de mooie, groene tuin met comfortabele ligbedden. Ook het zwembad zorgt voor een grote glimlach op mijn gezicht. Hier ga ik een heerlijke tijd tegemoet!

Mijn kamer is al net zo'n oase van rust. Lichte tinten en houtkleurige details lachen me tegemoet. En de houten balken op het plafond vertellen me direct: 'Eliza, je bent echt in Portugal!' Morgen ga ik een dagje naar het strand. De stranden van Vila Nova Milfontes en Porto Côvo zijn in de buurt en ik heb me laten vertellen dat ik me hier goed kan ontspannen.

En over ontspannen gesproken, Nelson, de eigenaar, vertelt me dat ik precies op tijd ben aangekomen voor de yoga-lessen. Deze worden namelijk alleen in de zomer gegeven. En dan is er nog iets waar ik naar uitkijk: de wijnproeverij. Dit wordt echt een heerlijke vakantie!

Wat kan jij van dit adresje verwachten?

 • Geniet van de stilte
 • Opladen bij het mooie zwembad
 • Altijd vers ontbijt
 • Licht en fris ingericht

Het is momenteel niet mogelijk om kamers te tonen.

Verzorging

Lees alles over onze service voor een veilige vakantie of bekijk het actuele reisadvies op Nederland Wereldwijd.
 

In de omgeving

Alentejo volgens Eliza

 • Droombestemming voor wandelaars, surfers en levensgenieters
 • Ontdek ruimte en rust in overvloed
 • Rijd langs de uitgestrekte wijngaarden
 • Lees meer op mijn blog

Beoordelingen

Groepsamenstelling
Toon alleen beoordelingen in mijn taal

100% echte klantervaringen

Richtlijnen voor beoordelingen van gasten
Om de beoordelingsscore en de inhoud van de beoordeling relevant te houden voor jouw komende reis, archiveren wij beoordelingen die ouder zijn dan 36 maanden.

Alleen klanten die via Eliza was here hebben geboekt en in de betreffende accommodatie hebben verbleven, kunnen een beoordeling schrijven. Wij nodigen deze klanten na thuiskomst van hun vakantie via e-mail uit om een beoordeling te schrijven. Indien een klant anoniem een review wil plaatsen, worden gegevens gecontroleerd (zoals boekingsnummer, boekingsgegevens) en zijn deze bekend bij Eliza was here. 

Of het nu negatief of positief is, we plaatsen elke reactie volledig, zo snel mogelijk, nadat deze is gecontroleerd om te voldoen aan de richtlijnen van Eliza was here. 

Richtlijnen voor beoordelingen
Deze richtlijnen hebben het doel de inhoud van Eliza was here relevant en gezinsvriendelijk te houden, zonder de verwoording van de uitgesproken mening te beperken. Elke review is van toepassing, ongeacht de aard van de opmerking. Beoordelingen waarin scheldwoorden voorkomen of die bewezen onwaarheden bevatten worden niet geplaatst.

Beoordelingen moeten betrekking hebben op de accommodatie
De meest nuttige bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen betere beslissingen te nemen. Gelieve geen politiek, ethisch of religieus commentaar te leveren. Promotionele inhoud zal niet worden geplaatst.

Alle inhoud moet echt en uniek zijn voor andere gasten
Beoordelingen zijn het meest waardevol als ze origineel en onbevooroordeeld zijn. Deze moet van echt van jou zijn.

Respecteer de privacy van anderen
Eliza was here zal haar best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, website-adressen, social media accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.

De meningen die worden geuit in reviews zijn van klanten van Eliza was here.
Eliza was here aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor recensies of reacties.

Vliegvakantie met eigen huurauto incl. allrisk verzekering

Ontdek je bestemming met je eigen huurauto

Bij alle vliegvakanties van Eliza was here* is een huurauto van de laagste categorie (Klasse Small) standaard bij de prijs inbegrepen, inclusief allrisk verzekering.

De huurauto brengt je niet alleen bij jouw authentieke vakantieadresje, maar je kunt ook veel meer zien van je bestemming!

In boekingstap 1 kun je je auto upgraden en accessoires kiezen. Wil je na het boeken nog iets aanpassen? Ga dan naar Mijn Eliza om de huurauto upgraden of een kinderzitje of andere accessoires toe te voegen. Tip: indien je met 4 of meer personen op vakantie gaat, raden we je aan om een grotere klasse of extra auto te boeken. Neem voor een extra auto contact met ons op.

* Met uitzondering van Formentera. Hierbij is een fiets inbegrepen om het eiland te verkennen.

De hoofdbestuurder dient:

 • Te voldoen aan de minimum of maximum leeftijd die vermeld staat in de autohuur voorwaarden
 • In het bezit te zijn van een creditcard (inclusief pincode);
 • Een geldig rijbewijs te hebben. 

Indien je een huurauto kiest die op aanvraag is, controleren wij na boeking de beschikbaarheid. Als de auto niet beschikbaar is, geven wij je een passend alternatief 

Bij vakanties met eigen vervoer, is geen huurauto inbegrepen. Op elizawashere.nl/huurauto vind je meer informatie.

 

Helaas...

Er is momenteel geen beschikbaarheid.

Bekijk mijn andere unieke adresjes