Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantie verblijf trulli

Privétransfer

Vervoer van de luchthaven naar jouw hotel en terug

  1. Home
  2. Privetransfer

Overnachten in een bijzondere trulli

Ervaar het authentieke Italiaanse leven

Even knipper ik met mijn ogen. Zie ik dit goed? Rijdend over de groene heuvels van Puglia zie ik overal om mij heen kleine, ronde huisjes met puntdakjes. Ik herken ze meteen: een trulli! Deze sprookjesachtige huisjes staan zeker in mijn top vijf favoriete plekjes om te overnachten. Nieuwsgierig stap ik uit mijn huurauto en wandel over het stenen paadje. De lieflijke trulli zijn omringd door paarse bloemen en in de omgeving zie ik genoeg olijf bomen en citrussen.

Even twijfel ik of ik aan het dromen ben…

Ontdek mijn trullo in Italië

De magische trulli van Puglia

Niet veel later sta ik dan in mijn eigen trulli. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd, aan ieder detail is gedacht. Niet alleen is de trulli stijlvol en elegant ingericht, de lieve eigenaresse Silvana bood mij meteen een ontbijtje aan. Mijn ogen vielen meteen op de zelfgebakken broodjes, cake, hartige taart, vers fruit en zelfgemaakte jam… Zelfs het eten is hier magisch!

Unieke vakantie in trullo

Wanneer ik terug denk aan mijn verblijf in zo’n kegelvormig huisje, krijg ik meteen een glimlach op mijn gezicht. Zo was de trulli van Masseria Rosa een perfecte uitvalsbasis om het Italiaanse Puglia te verkennen. En, organiseerde de eigenaar van Leonardo Trulli Resort een speciale wijntour. Hier heb ik de beste wijnen uit diverse streken van Italië mogen bewonderen. Tijdens mijn reizen heb ik nog veel meer culinaire plekjes ontdekt waar je ook kan genieten van de lokale gerechten. Verblijven in een sfeervolle trulli met de meest vriendelijke eigenaren, zorgt gegarandeerd voor een unieke vakantie in Italië!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease