Promotion

Vakantie aan zee

  • Home
  • vakantie-aan-zee

Vakantie aan zee

Zachtjes, om mijn vriendinnen Celia en Aurora niet wakker te maken, sluip ik door de kamer. Voorzichtig schuif ik de deur open en glip ik naar buiten. Een paar tellen later sta ik op het strand. Hoewel het nog vroeg is, voelt het zand al aangenaam aan onder mijn voeten. Ik wend mijn gezicht naar de zon en vang de eerste zonnestralen op, terwijl ik diep inadem. De zilte zeelucht vormt een belofte voor de komende dagen: we zijn op vakantie aan zee!

Bestemmingen aan zee

Als ik écht mag kiezen, trek ik het liefst naar een bestemming aan zee. Zo bracht ik al vele vakanties door op schitterende Griekse eilanden als Zakynthos en Lefkas, maar ook in Italië, Portugal en Spanje ontdekte ik al veel prachtige plekken aan zee. Neem nu La Torre: een heerlijk dromerig plekje op Ibiza waar ik uitkijk over zee. Alleen al door het uitzicht kon mijn vakantie hier niet meer stuk. Magisch!

Zicht op zee

En zo deed ik nog talloze ontdekkingen van plekjes met een indrukwekkend uitzicht op zee. Bij Ellotis Beach op Kreta liet het zicht op me zee niet meer los. Vanaf het strand, bij het zwembad en ook bij de taverna van Ellotis Beach krijg je dit uitzicht. Het blauw bleef maar fonkelen in mijn ogen. Een paradijsje op aarde! En had ik al verteld over de bijzondere vakantie op een zeilboot langs de Griekse eilanden? Dat is pas echt een unieke ervaring voor zeeliefhebbers als ik… Niet vaak was de zee zó zo lang zo dichtbij mij als tijdens deze boottocht!

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials