Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Vakantiehuis huren

Vakantiehuizen

Rust, ruimte en ultieme vrijheid

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis

Uniek vakantiehuis huren voor een zalige zomer

Kleinschalig en weg van de massa

Over idyllische bergwegen rijd ik de heuvel op. Als ik goed kijk, zie ik het al: mijn authentieke vakantiehuis, middenin het groen. Hoe dichterbij ik kom, hoe enthousiaster ik word. Een eigen vakantiehuisje met zwembad, dat is voor mij de ultieme vakantie. En voor mij is het misschien wel de fijnste manier om mijn vakanties door te brengen! Ver weg van de massa, helemaal mijn eigen plekje. In alle stilte, het liefst met een weids uitzicht over zee of over glooiende heuvels. En dat alles terwijl de huurauto binnen handbereik staat om erop uit te trekken naar nog meer moois in de omgeving…

In Europa zijn gelukkig genoeg plekjes te vinden waar je in alle rust en ruimte een vakantie kunt doorbrengen. En jij hoeft geen uitgebreide zoektocht te doen, want ik ben al voor jou op ontdekkingstocht gegaan! Zo heb ik bijzondere vakantiehuizen in Cyprus, Griekenland, Italië, Portugal en Spanje gevonden. Midden in de natuur, met een privézwembad of aan de kust; ik heb voor iedereen een vrijstaande villa in mijn aanbod.

Zomer in een vakantiehuisje in Zuid-Europa

Ik heb er mijn missie van gemaakt: het ontdekken van vakantiehuizen op unieke plekjes in Zuid-Europa. Voor mezelf, maar vooral ook voor iedereen die net als ik zo graag op deze manier zijn of haar vakantie doorbrengt. Want die wens begrijp ik als geen ander. Ik zie mezelf nog zitten in mijn ‘eigen’ luxe villa in Griekenland. Het leek wel gisteren dat ik uren heb lopen genieten van het uitzicht vanaf mijn vakantiehuis. Ook vind ik het heerlijk om een duik te nemen in het azuurblauwe water van de Ionische zee.

Of een tijdje terug, in het kleinschalige vakantiehuisje in Spanje. Ik bevond mij toen in Andalusië, bovenop de Spaanse heuvels. Ik wandelde vervolgens graag langs het strand om de dag later af te sluiten in een cafeetje in de buurt met een tafel vol tapas. Een vakantiehuis huren op zo’n unieke locatie geeft mij steeds weer het ultieme gevoel van rust, ruimte en vrijheid. Terwijl ik dit schrijf, steek ik mijn voeten in het verkoelende water van het zwembad bij de kleinschalige villa in Portugal waar ik momenteel vertoef. Het is inmiddels acht uur ‘s avonds en de zon zakt langzaamaan naar beneden. In de verste verte zijn geen mensen te bekennen. Het enige geluid dat hoorbaar is, is die van de wind. En zo nu en dan laat een vogel zijn mooiste lied horen. Is dit niet precies hoe een vakantie hoort te zijn? En laat ik de prachtige villa’s die ik bezocht op Cyprus vooral niet vergeten!

Op zoek naar een uniek vakantiehuis dat bij jou past? Ik heb hieronder een paar vakantieadresjes voor je op een rij gezet. Boek eenvoudig een van mijn kleinschalige villa's in Europa. Wees er snel bij, want ze zijn zeer geliefd en straks grijp je mis.

Ontdek mijn vakantiehuizen in Europa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Een vakantievilla voor familie en vrienden

Breng de zomer door aan het zwembad

Met de familie samen een vakantiehuis huren levert de leukste vakanties op. Terwijl de kindjes een duik in het zwembad nemen, steek jij alvast de barbecue aan. Als zij naar bed zijn, praat jij nog uren na. Intussen valt de nacht en klinken de krekels in de tuin van het vakantiehuis.

Rond de hele Middellandse Zee ontdekte ik al authentieke vakantiehuizen. Het zijn unieke plekjes, ver weg van de grote massa. In Spanje, langs de prachtige costa’s wandel ik graag langs het strand om de dag later af te sluiten in een cafeetje in de buurt met een tafel vol tapas. Met drie vriendinnen ging ik afgelopen zomer naar een gezellige vakantievilla op het platteland van Portugal. De vriendelijke eigenaar heeft ons toen de hele streek laten zien. Als er ook kindjes meegaan, kies ik dan weer liever voor een vakantiehuis met privézwembad op Cyprus. Uren waterpret gegarandeerd!

Een vakantiehuis voor een groot reisgezelschap

Ga je op vakantie met een groep van 6 personen? Of zelfs wel met 8 personen? Dat is bij mij geen probleem, ik ontdekte zelfs een vakantiehuis voor 10 personen! Een luxe vakantiehuis met jacuzzi in Griekenland, hier kun je met vrienden heerlijk bijkomen. Ik vind het heerlijk om een duik te nemen in het azuurblauwe water van de Ionische Zee.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease