Flexibele omruilgarantie

 1. Home
 2. Corona
 3. Flexibele omruilgarantie

Flexibel en gratis omruilen tot 2 weken voor vertrek 

Boek bij twijfel jouw geboekte zonvakantie gratis om

Heb jij een zomervakantie geboekt? Dan kun je tot 14 dagen voor vertrek jouw vakantie gratis omboeken, om welke reden dan ook! 

We snappen heel goed dat het onzekere tijden zijn en we willen niet dat jij op vakantie gaat als jij je daar niet comfortabel bij voelt. Daarom biedt Eliza was here tijdelijk de mogelijkheid om jouw vakantie flexibel om te ruilen naar een ander moment/bestemming naar keuze. Deze mogelijkheid geldt tot en met 31 augustus 2020.

Heb jij bijvoorbeeld een vakantie geboekt met vertrek op 20 juli, dan kan je tot 6 juli wachten met omboeken/ wachten of jouw vakantie door ons wordt geannuleerd (je ontvangt dan een voucher), of je kunt nu direct al omboeken naar een vertrekdatum/bestemming naar keuze.

Heb je bijvoorbeeld een vakantie geboekt met vertrek op 20 september, dan kan je tot 31 augustus wachten met omboeken/ wachten of jouw vakantie door ons wordt geannuleerd (je ontvangt dan een voucher), of je kunt nu direct al omboeken naar een vertrekdatum/bestemming naar keuze.

Hoe werkt het?

Stap 1. Controleer voordat je gaat boeken of je aan alle voorwaarden voldoet zoals hieronder wordt vermeld;
Stap 2. Maak een keuze naar welk adresje en welke periode je op reis zou willen gaan;
Stap 3. Stuur een mail naar info@elizawashere.nl met je huidige boekingsnummer, nieuwe vertrekdatum, reisduur, het aantal personen, gewenste accommodatie, kamertype en een telefoonnummer waarop wij je kunnen bereiken.   
Stap 4. Als je niet kan kiezen wat jouw volgende bestemming gaat worden, helpen wij jou graag.
Stuur een mail met jouw wensen naar info@elizawashere.nl of neem telefonisch contact op via 010-2700820 en wij gaan voor je aan de slag.

Voorwaarden

 • Flexibel omruilen betekent dat je vakantie zonder opgave van reden en zonder wijzigingskosten, eenmalig kan worden omgeboekt naar een andere pakketreis met een andere accommodatie (op dezelfde bestemming of een geheel andere bestemming) en/of een andere vertrekdatum. Dit is alleen geldig op het aanbod dat beschikbaar is op onze website. 
 • Je kunt het flexibele omruilen eenmalig toepassen.
 • Flexibel omruilen kan tot 14 dagen voor vertrek worden ingeroepen, tot en met 31 augustus 2020 en is alleen geldig voor vliegvakanties naar de zon.
 • Je betaalt de prijs die geldt op de dag van het omboeken. Als je nieuwe boeking duurder is dan je oorspronkelijke boeking, dan betaal je het verschil aan ons bij. Als je nieuwe boeking goedkoper is dan je oorspronkelijke boeking, dan storten wij het verschil binnen drie weken op je bankrekening terug. Als er met een corona-voucher is betaald, wordt het bedrag teruggestort op de corona-voucher.
 • Enkel de hoofdboeker van de vakantie kan de vakantie flexibel omruilen.
 • Na het omboeken van jouw vakantie vervalt het recht op de bedenktijd.
 • Het is niet mogelijk gebruik te maken van flexibel omruilen wanneer een vakantie reeds (door ons) geannuleerd is of wanneer er een aankondiging van annulering is gedaan.
 • Het is niet mogelijk om je reis om te zetten in een voucher. De vouchers die we verstrekken zijn alleen van toepassing op reizen die wij zelf annuleren om corona-redenen.
 • De vroegboekvoorwaarden vervallen bij het omboeken na de vroegboekperiode.