Veilig naar huis met repatriëring

  1. Home
  2. Corona
  3. Repatriering

Veilig terug van vakantie met onze repatriëringsgarantie

Wij zorgen dat jij veilig thuis komt

Repatriëringsgarantie
De veiligheid van onze gasten is onze hoogste prioriteit. Als jij een vakantie inclusief vlucht bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens jouw vakantie van positief naar negatief wijzigen, beloven wij voor een veilige terugreis naar huis.

Per situatie kijken we naar de beste oplossing. Van een onmiddellijke terugkeer naar huis of veilig voortzetten van jouw vakantie. We helpen je hier graag mee.

Verblijf tijdens quarantaine en terugvlucht
Vanaf 8 augustus moet je een negatieve test kunnen laten zien bij thuiskomst uit een geel EU-land als je nog niet volledig gevaccineerd bent of een corona herstelbewijs hebt. Dit betekent dat je op bestemming een test moet doen. Test je positief? Neem dan contact op met jouw reisverzekering. Indien je geen verzekering hebt afgesloten, faciliteert Eliza was here het verblijf gedurende jouw quarantaine en jouw terugvlucht.

Met onze repatriëringsgarantie en de andere garanties van Eliza Veilig&Zeker kun jij onbezorgd op vakantie.
Hoe werkt repatriëring?

Voorwaarden van de repatriëringsgarantie

Van Eliza was here

• De repatriëringsgarantie houdt in dat Eliza was here een alternatieve terugvlucht of busreis regelt als jij niet meer met jouw oorspronkelijk geplande vlucht kan terugkeren. Eliza was here brengt geen extra kosten in rekening voor de nieuwe vlucht of busreis.

• Naast de wettelijke verplichting om repatriëring en hulp en bijstand te verlenen, is deze garantie ook van toepassing op persoonlijke corona-gerelateerde omstandigheden die normaal voor jouw eigen rekening zijn, terwijl jouw vakantie normaal kan worden uitgevoerd. b.v. als jij ziek wordt en niet kunt terugkeren vanwege Covid-19 symptomen of als je onverwacht in quarantaine wordt geplaatst. Dit houdt in dat als je positief test op bestemming Sunweb de kosten betaalt van de test, quaraintaine hotel & de terugvlucht. De medische kosten worden niet vergoed door Eliza was here, evenals kosten voor autohuur.

• Je moet een pakketreis hebben geboekt bij een van de merken van Sunweb Group GmbH, inclusief een vlucht om recht te hebben op onze repatriëringsgarantie.

• De data waarop de repatriëring zal plaatsvinden, worden gecommuniceerd via Eliza was here.

• De repatriëring vindt plaats in overleg. Jij kunt geen specifieke tijd aanvragen. Maar wij houden rekening met jouw voorkeur.

• Jij dient onze instructies en die van de (lokale) autoriteiten op te volgen. Het is mogelijk dat de terugreis pas na enige tijd kan plaatsvinden.

• Uiteindelijk zul jij de door ons aangedragen oplossing moeten accepteren; er is beperkte ruimte voor maatwerk of persoonlijke wensen. Het kan voorkomen dat jij van of naar een andere luchthaven vliegt en eventueel met een andere luchtvaartmaatschappij.

• Het is mogelijk dat een reisgezelschap op verschillende vluchten naar huis wordt gebracht.

• Het is mogelijk dat een reisgezelschap op verschillende vluchten naar huis wordt gebracht.

• De garantie is niet van toepassing bij overlijden. Dit moet worden geregeld via een reisverzekering en / of het ministerie en de lokale autoriteiten.

• Het is de verantwoordelijkheid van de gast als hij / zij de repatriëringsvlucht mist. Eliza was here betaalt jou niet terug als jij jouw repatriëringsvlucht mist.

• De garantie geldt voor alle vakanties inclusief vlucht.

• De voorwaarden van de garantie kunnen worden aangepast aan de ontwikkelingen in de reisbranche. Eliza was here heeft het recht om de garantie op elk moment te stoppen en / of te wijzigen. Controleer daarom altijd de geldende voorwaarden op het moment van boeking.