• Home
  • Service & Contact

Wie is Eliza?

Lees verder

Dit is mijn verhaal

Luieren in mijn hangmat of proeven van de lekkerste, huisgemaakte gerechten, gemaakt door gepassioneerde eigenaren?

Dit zijn voor mij redenen om mijn koffers te pakken en in het vliegtuig te stappen. Eenmaal ter plaatse word ik opgewacht door een vriend, die altijd een lach om mijn gezicht weet te toveren. Of het nu de bijzondere verhalen zijn of de gastvrijheid, het geeft mij aan dat ik weer op mijn plek ben. Ondanks het enthousiasme waarmee ik telkens word verrast, trek ik er het liefst alleen op uit met mijn eigen huurauto. Onderweg ontmoet ik de meest bijzondere locals, stop ik altijd even bij een lokale markt en schuif ik met groot plezier aan bij een boerenlunch. Al etend en luisterend krijg ik al snel tips om de nacht door te brengen. Terwijl ik alle tips opschrijf en nadenk waar ik als eerste naartoe zal gaan, zijn mijn gedachten alweer ergens anders. Wat is het leven toch heerlijk in de Mediterrane...

Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf. Zo ontdek ik de meest bijzondere bestemmingen en vakantieadresjes.

About Eliza

Wil je mijn avonturen volgen? Bekijk ook eens mijn blog.

Handig om te weten

Onontdekte vakantieadresjes

Alle vliegvakanties incl. vlucht, verblijf en auto

Ieder jaar door Eliza bezocht

Onontdekte vakantieadresjes

Onontdekte vakantieadresjes

Ik ben altijd op zoek naar de meest unieke plekjes, ver weg van het massatoerisme. Hier kun je helemaal opgaan in de lokale bevolking en proeven van de plaatselijke gebruiken en gewoontes.

Alle vliegvakanties inclusief vlucht, verblijf en auto

Alle vliegvakanties inclusief vlucht, verblijf en auto

Op mijn website vind je zowel vlieg- als autovakanties. Boek je een vliegvakantie dan is een huurauto altijd inclusief. Niet die volle toeristenbus in, maar met je eigen huurauto op zoek naar jouw vakantieadresje. Daarnaast bied ik ook autovakanties aan naar een aantal Zuid-Europese bestemmingen.

Ieder jaar door Eliza bezocht

Ieder jaar door Eliza bezocht

Om er zeker van te zijn dat al mijn accommodaties een onvervalste ervaring bieden, ga ik ieder jaar even langs bij al mijn adresjes. Niet alleen om even gezellig bij te praten met de eigenaren, maar ook om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden.

Hoe het is begonnen

In 2001 reed ik door de Algarve, toen ik bij toeval stuitte op wat de eerste accommodatie van Eliza was here zou worden. Hier begon mijn liefde voor het ontdekken van authentieke plekjes. In 2008 bereikte ik mijn eerste mijlpaal en voegde ik de 10e bestemming aan mijn lijstje toe. Nu een aantal jaar en vele bestemmingen verder, is mijn liefde voor bijzondere plekjes er niet minder op geworden! Er is ook nog zoveel te ontdekken...

Mijn bestemmingen

Op zoek naar afgelegen strandjes. Proeven van lokale gerechten. En 's avonds met een koel glas wijn genieten van de sterrenhemel. Dat is wat ik het liefste doe. En die ongerepte, authentieke plekjes, weg van het massatoerisme, vind ik allemaal in het Middellandse Zeegebied.

De mooiste plekjes

Natuurlijk is de hele wereld mooi, maar sommige bestemmingen zijn net ietsje mooier. In deze landen heb ik de mooiste plekjes ontdekt.

Bekijk alle bestemmingen

Mijn ontdekkingen

Vriendelijke eigenaren, een bijzondere locatie en kleinschaligheid staan bij al mijn ontdekkingen centraal. Mijn pareltjes zijn de adresjes met een extra uniek tintje. Deze accommodaties hebben een speciaal plekje in mijn hart veroverd, en zou ik zo aan iedereen aanraden. Hierbij weet je zeker dat je echt een bijzondere ervaring te wachten staat.

Als je op zoek bent naar een specifieke vakantie, bekijk dan eens mijn themapagina’s zoals huwelijksreizen of reizen met kinderen. Hier kun je inspiratie opdoen om de vakantie te vinden die helemaal past bij jouw wensen.

Heb je al een bestemming in je hoofd maar kun je niet kiezen tussen al mijn ontdekkingen? Laat je dan inspireren op de zoek en boek pagina. Hier kun je door het gebruik van filters jouw ideale vakantie vinden.

Bekijk het aanbod