Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Casa Dos Barrancos

 1. Home
 2. Spanje
 3. Tenerife
 4. Casa Dos Barrancos

Casa Dos Barrancos

Ik heb nu toch een adresje gevonden; midden in een natuurpark! Casa Dos Barrancos is omringd door indrukwekkende bergen, diepe valleien, talloze bomen en de bijzonderste vogels. Gelukkig heb ik mijn wandelschoenen ingepakt, want hier valt genoeg te ontdekken.

Het landhuis ‘Casa Dos Barrancos’ ligt in natuurpark Anaga in het noordoosten van Tenerife. Om de prachtige natuur in dit gebied te beschermen is het door UNESCO zelfs als ‘biosfeerreservaat’ aangewezen. Geniet daarom extra van de rust, want het enige dat je hier hoort, is het gefluit van vogels en het gemekker van geitjes. De woning is van alle gemakken voorzien, maar op een zonnige dag zit je toch het allerfijnst in de exotische tuin. Heb je ooit weleens zoveel groen om je heen gezien? Neem een duik in het zwembad of ga lekker achterover zitten op één van de zonnebedjes. Zo heb je snel weer genoeg energie voor de volgende wandeling. Er zijn verschillende wandelroutes om tussen te kiezen, dus ga vooral op pad en laat je betoveren door de allermooiste uitzichtpunten op het eiland. Voor een heerlijk diner kun je natuurlijk zelf de keuken in duiken, maar in de buurt vind je ook een paar gezellige restaurants, zoals La Charca. Schuif aan en proef van de lokale lekkernijen; de perfecte manier om de dag af te sluiten!

Wat kan jij van dit adresje verwachten?

 • Zwembad met uitzicht op de bergen
 • Perfect voor een mooie wandeling
 • Vlak bij leuke restaurantjes
 • Omringd door wonderschone natuur
 • Traditionele inrichting

Het is momenteel niet mogelijk om kamers te tonen.

Verzorging

Logies

In de omgeving

Tenerife volgens Eliza

 • Ontdek het hoogste punt van Spanje, de vulkaan El Teide
 • Proef de authenticiteit in het oude stadje La Laguna
 • Perfecte bestemming om de winterzon op te zoeken
 • Lees meer op mijn blog

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
19ºC
19ºC
21ºC
23ºC
24ºC
26ºC
27ºC
29ºC
27ºC
26ºC
22ºC
20ºC
Min.
14ºC
15ºC
15ºC
17ºC
18ºC
20ºC
21ºC
22ºC
21ºC
20ºC
17ºC
16ºC

Beoordeling(en)

Groepsamenstelling
Toon alleen beoordelingen in mijn taal

100% echte klantervaringen

Richtlijnen voor beoordelingen van gasten
Om de beoordelingsscore en de inhoud van de beoordeling relevant te houden voor jouw komende reis, archiveren wij beoordelingen die ouder zijn dan 36 maanden.

Alleen klanten die via Eliza was here hebben geboekt en in de betreffende accommodatie hebben verbleven, kunnen een beoordeling schrijven. Wij nodigen deze klanten na thuiskomst van hun vakantie via e-mail uit om een beoordeling te schrijven. Indien een klant anoniem een review wil plaatsen, worden gegevens gecontroleerd (zoals boekingsnummer, boekingsgegevens) en zijn deze bekend bij Eliza was here. 

Of het nu negatief of positief is, we plaatsen elke reactie volledig, zo snel mogelijk, nadat deze is gecontroleerd om te voldoen aan de richtlijnen van Eliza was here. 

Richtlijnen voor beoordelingen
Deze richtlijnen hebben het doel de inhoud van Eliza was here relevant en gezinsvriendelijk te houden, zonder de verwoording van de uitgesproken mening te beperken. Elke review is van toepassing, ongeacht de aard van de opmerking. Beoordelingen waarin scheldwoorden voorkomen of die bewezen onwaarheden bevatten worden niet geplaatst.

Beoordelingen moeten betrekking hebben op de accommodatie
De meest nuttige bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen betere beslissingen te nemen. Gelieve geen politiek, ethisch of religieus commentaar te leveren. Promotionele inhoud zal niet worden geplaatst.

Alle inhoud moet echt en uniek zijn voor andere gasten
Beoordelingen zijn het meest waardevol als ze origineel en onbevooroordeeld zijn. Deze moet van echt van jou zijn.

Respecteer de privacy van anderen
Eliza was here zal haar best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, website-adressen, social media accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.

De meningen die worden geuit in reviews zijn van klanten van Eliza was here.
Eliza was here aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor recensies of reacties.

Vliegvakantie met eigen huurauto incl. allrisk verzekering

Ontdek je bestemming met je eigen huurauto

Bij alle vliegvakanties van Eliza was here* is een huurauto van de laagste categorie (Klasse Small) standaard bij de prijs inbegrepen, inclusief allrisk verzekering.

De huurauto brengt je niet alleen bij jouw authentieke vakantieadresje, maar je kunt ook veel meer zien van je bestemming!

In boekingstap 1 kun je je auto upgraden en accessoires kiezen. Wil je na het boeken nog iets aanpassen? Ga dan naar Mijn Eliza om de huurauto te upgraden of een kinderzitje of andere accessoires toe te voegen. Tip: indien je met 4 of meer personen op vakantie gaat, raden we je aan om een grotere klasse of extra auto te boeken. Neem voor een extra auto contact met ons op.

* Met uitzondering van Formentera. Hierbij is een fiets inbegrepen om het eiland te verkennen.

De hoofdbestuurder dient:

 • Te voldoen aan de minimum of maximum leeftijd die vermeld staat in de autohuur voorwaarden
 • In het bezit te zijn van een creditcard (inclusief pincode);
 • Een geldig rijbewijs te hebben. 

Indien je een huurauto kiest die op aanvraag is, controleren wij na boeking de beschikbaarheid. Als de auto niet beschikbaar is, geven wij je een passend alternatief 

Bij vakanties met eigen vervoer, is geen huurauto inbegrepen. Op elizawashere.nl/huurauto vind je meer informatie.

 

Helaas...

Er is momenteel geen beschikbaarheid.

Bekijk mijn andere unieke adresjes