Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Bed and Breakfast Ibiza B&B

Bed and Breakfast op Ibiza

Een unieke, bohemian ervaring

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Spanje
  5. Ibiza

De magie van een Bed & Breakfast op Ibiza

Mysteries van het Spaanse eiland

Vergeet alles wat je ooit hebt gelezen over Ibiza, tenminste als jouw gedachten bij dit eiland alleen gaan naar het bruisende nachtleven. Verscholen op de afgelegen plekjes van dit Spaanse eiland is de échte magie te vinden. Heuvels met groene boomgaarden, rotsachtige baaien en schilderachtige dorpjes. Het is een eiland met vele gezichten, maar dit is de kant van Ibiza die je moet leren kennen. Een uniek stukje Spanje waar menig levensgenieters vaak terugkeren voor een vakantie! En geloof me, de perfecte uitvalsbasis hiervoor is een knusse Bed and Breakfast op Ibiza. Hier ga je iedere avond naar bed toe met een adembenemende zonsondergang...

Wat is een B&B?

Bij een Bed & Breakfast, ook wel een B&B of chambre d’hôte genoemd, is de ochtend een van de belangrijkste momenten. De dag begin je volgens de Spanjaarden namelijk met een goed ontbijt. Niet voor niets staan de twee B's dan ook voorwat wij in het Nederlands kennen als 'Logies & Ontbijt'. En ik kan je vertellen, dat is echt genieten. Jij zal iedere ochtend wakker worden met de heerlijke geuren van vers brood.

Ook liggen deze Bed & Breakfast op Ibiza altijd weg van de massa, zodat jij in alle rust en ruimte jouw vakantie kan beleven. Laat ik ook niet de gastheer of gastvrouw vergeten die iedere dag voor je klaar staat. Van het bereiden van het ontbijt tot het geven van de beste tips voor uitjes, niets is voor hen teveel moeite. De hele dag aan bij een luxe B&B met zwembad doorbrengen is ook geen probleem, je zult niet eens door hebben dat er nog andere gasten zijn. Wat een leven!

Luxe chambre d’hôtes op Ibiza

Op dit eiland in de Balearen val je van de een in de andere verbazing, zo wandel je door de bruisende straten van Ibiza-stad en het andere moment sta je in het natuurgebied Las Salinas waar je 178 plantensoorten en 210 verschillende vogelsoorten kunt bewonderen. Klinkt goed toch?

Jij kunt hieronder eenvoudig jouw vakantie boeken bij een kleinschalige B&B op Ibiza. De eigenaren hebben wel maar beperkte plekjes, dus leg jouw vakantie hier snel vast voordat iemand anders jou voor is. Want wie wilt er nou niet de sfeer op dit bijzondere eiland ervaren? Toch kan ik me ook voorstellen dat je eerst advies wilt over een adresjes voordat jij een keuze maakt. Neem in dat geval even contact op en dan zoeken we samen naar jouw ideale vakantie!

Ontdek mijn Spaanse B&B weg van de massa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Bohemian vibes bij Bed and Breakfast op Ibiza

Ervaar dit bijzondere Spaanse eiland van een andere kant

Tijdens mijn reizen naar Ibiza kan ik altijd uitkijken naar het moment dat ik voet aan land zet. Meteen overvalt een bijzonder gevoel mij. Men noemt dit ook wel het Ibiza-gevoel. Op dit eiland kan ik mij echt als een hippie gedragen, een heerlijke levensstijl als je het mij vraagt. Ik begin de dag met een yogales bij mijn romantische B&B op Ibiza. Er is geen rustigere manier te bedenken om te ontwaken. De yoga wordt in de buitenlucht gegeven, tussen de fruitbomen en het prachtige landschap meteen ben ik één met de natuur.

Een dagje op ontdekking is ook een van mijn favoriete bezigheden. Op de wekelijkse hippemarkten kijk ik mijn ogen uit. Wat een kleuren, wat een eten en vooral wat een producten! Van handgemaakte sieraden tot kleurrijke interieuraccessoires. Ik kan het dan ook nooit laten om een souvenir mee te nemen elke reis. Iets waar ik mezelf op mag trakteren!

Als ik een avond het bruisende leven van Ibiza wil opzoeken, neem ik plaats aan de haven van San Carlos. Wat een beleving en vooral wat een uitzicht onder het genot van een heerlijk diner. Maar ook een tripje vanuit mijn Bed and Breakfast naar Ibiza-stad staat eens in de zoveel tijd op de planning. Wat een luxe en wat een genot om hier de sfeer te proeven als een echte local. En als ik na een avond vol vertier terug keer naar mijn chambre d’hôte ben ik weer terug in het paradijs...

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease