Vakantiehuis & villa met privézwembad

In alle rust dobberen

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Privezwembad

Waar staat jouw vakantiehuis met privézwembad?

Luxe, ruimte en rust

Ik lig aan het zwembad, genietend van de Mediterrane zon. Het enige wat ik hoor zijn wat vogeltjes die fluiten op de achtergrond. Langzaam open ik mijn ogen vanachter mijn zonnebril en kijk ik naar het zwembad. Er is helemaal niemand. Wat is een vakantiehuis met privézwembad toch heerlijk!

Tijdens mijn reizen door Europa vond ik de meest unieke vakantiehuizen met privézwembad. Zo vond ik op Kreta authentieke natuurstenen villa’s middenin de natuur en op Lanzarote vond ik unieke opgeknapte finca’s. Waar lig jij straks languit in de zon?

Villa met privézwembad huren

Mijn vakantiehuizen met privézwembad zijn altijd rustig gelegen, ver weg van het massatoerisme. Je vindt ze middenin de natuur of dicht bij de locals. Deze adresjes worden veelal gerund door gepassioneerde eigenaren. Hier krijg je vaak dat beetje extra: een flesje wijn dat voor je klaarstaat bij aankomst, een extra zachte badjas of misschien is er zelfs een jacuzzi of sauna. Hieronder heb ik ze op een rij gezet, zodat jij eenvoudig jouw vakantie kunt boeken. Mocht je er niet uitkomen, mag je altijd even contact met mij opnemen en dan zoeken wij samen naar jouw ideale vakantievilla.

Ontdek mijn vakantiehuizen met privézwembad

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Plons in het zwembad van jouw vakantiewoning

Op de verborgen plekjes van de Mediterranée

Wanneer je bij mij een vliegvakantie boekt, is een huurauto altijd inclusief. Dus zelfs wanneer jouw vakantiehuis heerlijk rustig gelegen is, kun je altijd zelf de drukte opzoeken.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto

Op welke bestemming dobber jij in het zwembad?

Met de voetjes in het water

Een Spaans vakantiehuis met eigen zwembad

Geurige rook stijgt op van mijn barbecue. Vanavond staan er Gambas al ajillo op het menu. Ik zou wat Spaanse locals kunnen uitnodigen die ik gisteren heb ontmoet. Ik kijk om me heen en lach; in dit ruime vakantiehuis met privézwembad is genoeg ruimte voor het hele dorp. Maar ik houd dit unieke vakantiehuis en het zwembad nog even lekker voor mijzelf alleen. Een vakantiehuis in Spanje met privézwembad is echt genieten!

Mijn vakantiehuizen bevinden zich altijd ver van het massatoerisme, op een rustige locatie. Ze zijn omgeven door de natuur of liggen bij een authentiek dorpje. Mijn adresjes worden gerund door gepassioneerde eigenaren die hun unieke adresje met liefde hebben ingericht. Hier krijg je vaak dat beetje extra: een flesje olijfolie dat voor je klaarstaat bij aankomst, een extra zachte badjas of misschien is er zelfs een jacuzzi of sauna. Wanneer je bij mij een vliegvakantie boekt, is een huurauto altijd inclusief. Dus zelfs wanneer jouw vakantiehuis in Spanje met privézwembad heerlijk rustig gelegen is, kun je gemakkelijk zelf de omgeving verkennen.