Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Verlicht  zwembad met verlichte bomen eromheen

Vakantiehuis in Noord-Spanje

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Vakantiehuis
  4. Spanje
  5. Noord-Spanje

Jouw favoriete vakantiehuis in Noord-Spanje

Noord-Spanje staat bekend als het groene deel van Spanje en als ik hier doorheen rijd snap ik precies waarom. Begroeide valleien, ruige bergtoppen en groene kuststroken: de hele regio ademt natuur en rust. Als je in je vakantiehuis in Noord-Spanje aankomt, lijkt de hectiek van alledag ver weg. Een boek lezen met alleen wat vogelgeluiden op de achtergrond, een fabuleus uitzicht op zee aan de Costa Verde en als je kinderen mee op reis neemt, hebben ze alle ruimte om te spelen… Je dagen in Noord-Spanje zijn zo gevuld. Vanaf je vakantiehuis kom je met de auto eenvoudig op verschillende unieke plekken waar je kan wandelen of cultuur opsnuift. Boek je een vliegvakantie met verblijf bij mij, dan krijg je een huurauto bij het vliegveld mee. Klaar om te gaan? Kies nu je vakantiehuis en inpakken maar. 

Vakantiehuizen in Noord-Spanje: voor ieder reisgezelschap

In Noord-Spanje een vakantiehuis vinden, is een feest op zich. Ga je voor een verblijf vlakbij zee, een landelijk gelegen finca of een gezellige bed & breakfast? Als je met de familie of een groep vrienden naar Noord-Spanje gaat, dan is een villa met zwembad aan te raden. Zo is er plek voor iedereen, hebben de kinderen alle ruimte om te spelen en kan je ‘s avonds uren kletsen in de woonkamer of op je terras. Is het bijna vakantie en krijg je ineens de reiskriebels? Ook last minute is een vakantiehuis in Noord-Spanje zo geboekt. Als je inspiratie nodig hebt en ook denkt aan Frankrijk of Portugal, bekijk dan mijn nieuwste ontdekkingen. Welk vakantiehuis heb jij op het oog?

Ontdek het groene Noord-Spanje

Zodra je aankomt in je vakantiehuis in Noord-Spanje voel je de rust. Wat een weldaad van groen en stilte! In de Costa Verde, het groene kustgebied van Noord-Spanje, is het echt genieten op de fijne zandstranden met uitzicht op hoge kliffen. De schattige vissersdorpen en het stadje Gijón, aan de Golf van Biskaije, zijn ook zeker een bezoek waard. Voor eindeloze wandelingen en fietstochten is in Noord-Spanje volop ruimte, zeker in de groene, bergachtige streken in Asturië, Galicië en Cantabrië. Rugzak mee dus. En wat is er nou heerlijker dan na zo'n ondernemende dag een duik nemen in het zwembad bij je vakantiehuis? Op naar Noord-Spanje!

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease