Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Voorboeking vakantie

Voorboeking

Zie ik je volgend jaar terug?

  1. Home
  2. Voorboeking

Jouw voorboeking voor de volgende vakantie!

Leg alvast jouw favoriete adresje vast

Heb jij een keer genoten van een onvergetelijke vakantie in Griekenland of Spanje en wil jij dit de volgende keer niet missen? Heb jij een kleinschalig adresje gezien op Malta of Cyprus waarvan jij denkt ‘hier moet ik heen’? Of zat jouw favoriete plekje in Italië of Portugal al vol op de door jouw gewenste datum? Verzeker jezelf van jouw vakantie met een voorboeking!

Maak een voorboeking door het onderstaande formulier in te vullen. Wanneer jouw gewenste vakantie te boeken is word je als een van de eerste op de hoogte gesteld. Een voorboeking maken is altijd vrijblijvend. Indien jouw gewenste reisperiode beschikbaar is, boeken wij de vakantie met vijf werkdagen bedenktijd voor je in en sturen de offerte naar je toe. Binnen deze vijf werkdagen kun je nog kosteloos van de vakantie af zien. Horen wij niks binnen de gestelde termijn dan gaan we er vanuit dat alles naar wens is en staat de vakantie definitief geboekt.

Let op: de mogelijkheid om jouw vakantie met vijf werkdagen bedenktijd in te boeken geldt niet voor de volgende situaties:

  • Boekingen met standaard vluchten: voor een boeking met ‘standaard vluchten’ in plaats van ‘flexibele vluchten’. Standaard vluchten zijn vluchten waarvoor wij rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij jouw vluchtstoelen inkopen. Wanneer geboekt kunnen wij hier niet kosteloos wijzigingen in aanbrengen of de vlucht kosteloos annuleren. Hierdoor kunnen wij op boekingen met standaard vluchten helaas niet de mogelijkheid tot gratis annuleren aanbieden. Meer informatie vind je in deze FAQ.
  • Boekingen op aanvraag: boekingen op aanvraag beschouwt Eliza was here als een definitieve boeking als de aanvraag door ons is bevestigd.

Voor bovenstaande genoemde situaties stellen wij jou per mail op de hoogte of de vakantie beschikbaar is, indien dit zo is sturen wij jou een offerte inclusief bijbehorende prijzen. Mocht je gebruik willen maken van dit aanbod dan kunnen wij de vakantie enkel voor je inboeken zonder bedenktijd. Dit betekent dat je jouw boeking niet nog kosteloos kunt wijzigen of annuleren.

Voorboeking 2023

Eliza was here vindt jouw privacy belangrijk en zorgt dat jouw gegevens worden verwerkt volgens de privacy verklaring.
Belgium+32
Denmark+45
Finland+358
Netherlands+31
Norway+47
Sweden+46
Italy+39
Swiss+41
Germany+49
United Kingdom+44
France+33