Promotion

Agriturismo

Agriturismo

Houd jij ook zo van vakantieadresjes op het platteland? Dan is een vakantie op een agriturismo iets voor jou. Bij agriturismi vind je rust en gastvrijheid.

Een agriturismo, wat is dat precies?

Een agriturismo is een typisch Italiaans vakantieadresje op het platteland. De gastheer of gastvrouw runt een boerenbedrijf en heeft een aantal kamers of appartementen beschikbaar gesteld voor gasten. In vrijwel elke regio in Italië vind je agriturismi, zoals in Puglia en Toscane of op de eilanden Sardinië en Sicilië. Omdat iedere streek anders is, hebben de verschillende agriturismi ook hun eigen kenmerken en specialiteiten.

Volledig ontspannen tijdens een boerderijvakantie

Omdat je verblijft op een boerderij waan je je echt in het landelijke leven. Zo zijn de typische Italiaanse agriturismi vaak producent van wijn, olijfolie of kaas. Ik proefde er tijdens mijn vakanties huisgemaakte gerechten van lokale producten, maakte prachtige wandelingen over de groene heuvels en sloot de dag geregeld af met een glas wijn op een romantisch verlicht terras. Op een boerderijvakantie in Italië is een authentieke ervaring gegarandeerd.

Agriturismo Toscane

Op vakantie in Toscane

Agriturismo Sicilië

Op vakantie op Sicilië

Agriturismo Puglia

Op vakantie in Puglia

Agriturismo Umbrië

Op vakantie in Umbrië

Agriturismo Sardinië

Op vakantie op Sardinië

Agriturismo Lazio

Op vakantie in Lazio

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials