Promotion

Vakantie Cycladen

Ben je op zoek naar een uniek vakantieadresje op de Cycladen? Ik vergeet nooit meer het moment dat ik voor het eerst de typische wit-blauwe huisjes zag, omgeven door de azuurblauwe zee. Deze Griekse eilandengroep stal meteen mijn hart! Ik deel graag met jou met fijnste vakantieadresjes voor een vakantie naar de Cycladen.

Overal wit en blauw

De Cyladen vormen een Griekse eilandengroep van ruim twintig eilandjes die zich bevinden in de Egeïsche zee. De eilandengroep dankt haar naam aan de bijzondere ronde vorm waarin de eilanden liggen. Het bekendste eiland van de Cycladen is Santorini. Op dit bijzondere eiland relaxte ik op uitgestrekte stranden, zwom ik in verlaten baaitjes en genoot ik van de allermooiste zonsondergangen.

Eilandhoppen Cycladen

Op Santorini ontdekte ik de meest bijzondere adresjes voor een ontspannen vakantie. Geen massahotel met buffet, maar bijvoorbeeld slapen in mijn eigen traditionele molentje. Mijn vakantieadresjes zijn kleinschalig opgezet; hier krijg je vaak een warm welkom van een Griekse gastheer of gastvrouw. Een huurauto is altijd inbegrepen, dus je kunt gemakkelijk het hele eiland verkennen. Of neem de ferry en hop naar één van de kleine eilandjes in de buurt. Een vakantie naar de Cycladen is werkelijk magisch!

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials