Promotion

Fly and drive Griekenland

  • Home
  • fly-drive-griekenland

Eindeloze vergezichten op de Middellandse Zee, groene bergen, kleurrijke haventjes… Als ik aan Griekenland denk, dwalen mijn gedachten al snel af naar alle reizen die ik maakte naar dit bijzondere land! Zo weet ik nog goed hoe ik met mijn huurauto over smalle bergweggetjes reed en in alle stilte genoot van een prachtige stop op de berg, met zicht op zee. Of hoe ik belandde bij unieke logeeradresjes in Griekenland, ver weg van de massa. Griekenland heeft mijn hart veroverd!

Ondek de mooiste plekjes tijdens een fly & drive in Griekenland

Eén van die unieke adresjes in Griekenland die ik ontdekte, is Elea Village. In mijn huurauto rijd ik richting het bergdorpje Palaiokastro. En terwijl ik omhoog rijd, zie ik hoe de lucht steeds weer van kleur verandert. De zon zakt langzaam naar beneden en ik geniet intens van het uitzicht. Via iemand die ik ontmoette in een haventje, hoorde ik over het plekje Elea Village. Ik had er wel een auto voor nodig, verzekerde de Griek me. En zo geschiedde… Eenmaal aangekomen bij Elea Village kan ik niet anders dan immens blij zijn. Dit kleinschalige plekje in de bergen van Griekenland had ik voor geen goud willen missen!

De Griekse eilanden ontdekken met een huurauto

Kreta, Lefkas,Zakynthos… Zomaar een greep uit de talloze prachtige eilanden die Griekenland rijk is. Allemaal zijn ze uniek op hun eigen manier. Ik ben er dol op te ontdekken hoe de eilanden eruitzien, wie de mensen zijn die er wonen en wat de mooiste plekjes zijn van de Griekse eilanden. Precies dat is de reden dat een huurauto bij mijn vakanties altijd is inbegrepen. Zo kan ook jij de omgeving gaan verkennen tijdens jouw fly & drive vakantie in Griekenland.

Je kunt er ook voor kiezen om een rondreis door Griekenland te maken. Als je verschillende bestemmingen of accommodaties wilt combineren kun je een offerte op maat aanvragen.

Fly & Drive Kreta

Kreta Ontdek Kreta
Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials