Promotion

Vakantie Ionische Eilanden

  • Home
  • ionische-eilanden

Droom je van een vakantie naar de Ionische Eilanden? Dat snap ik helemaal! Deze magische Griekse eilandengroep bewijst dat je voor hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee echt Europa niet uit hoeft. Ik deel hier met jou de meest unieke vakantieadresjes, ver weg van de massa.

Unieke vakantie op de Ionische Eilanden

De Ionische Eilanden vormen samen een eilandengroep aan de westkant van Griekenland. Tot de Ionische eilanden behoren Zakynthos, Corfu, Paxi, Lefkas, Kefalonia en Ithaka. Alle eilanden zijn prachtig groen en de zee is er azuurblauw; dit is misschien wel de meest tropische eilandengroep van Europa. Maar elk eiland heeft ook haar eigen charme en identiteit. Geniet van de stilte op het ongerepte Ithaka, wandel door de bergen van Kefalonia of rijd langs de ruige kust van Zakynthos. En vergeet tijdens je vakantie op de Ionische eilanden ook niet de lokale specialiteiten te proberen!

Eilandhoppen

Toen ik van het ene naar het andere Ionische eiland hopte, ontdekte ik veel bijzondere vakantieadresjes. Ik vond vrijstaande, authentieke villa’s maar ook kleurrijke hotels. Altijd gerund door een lieve eigenaar die me maar al te graag al het moois van zijn eiland liet zien. Een huurauto is altijd inbegrepen, dus je kunt gemakkelijk het hele eiland verkennen. Rijd van gezellige strandtentjes naar een schilderachtig dorpje; tijdens een vakantie op de Ionische eilanden hoef je je niet te vervelen.

Vakantie Corfu

Vakantie Corfu Ontdek Corfu

Vakantie Lefkas

Vakantie Lefkas Ontdek Lefkas

Vakantie Ithaka

Vakantie Ithaka Ontdek Ithaka

Vakantie Kefalonia

Vakantie Kefalonia Ontdek Kefalonia

Vakantie Zakynthos

Vakantie Zakynthos Ontdek Zakynthos
Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Specials