Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Fly & drive vakantie Griekenland

Ontdek de eilanden met de auto

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Fly drive
  4. Griekenland
  5. Kreta
  6. Madeira

Wegdromen aan de Ionische zee

Fly & drive in Griekenland langs de eilanden

Eindeloze vergezichten op de Middellandse Zee, groene bergen, kleurrijke haventjes… Als ik aan Griekenland denk, dwalen mijn gedachten al snel af naar alle reizen die ik maakte naar dit bijzondere land! Zo weet ik nog goed hoe ik met mijn huurauto over smalle bergweggetjes reed en in alle stilte genoot van een prachtige stop op de berg, met zicht op zee. Of hoe ik belandde bij unieke logeeradresjes in Griekenland, ver weg van de massa.

Griekenland heeft mijn hart veroverd!

Ontdek mijn fly & drive adresjes in Griekenland

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Ondek de mooiste plekjes tijdens een fly & drive in Griekenland

Griekenland heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik denk nog altijd terug aan die heerlijke zomeravonden. We dronken verkoelende retsina en klonken op het fantastische Griekse leven. Yamas! Proost! Het liefst ga ik op een fly and drive vakantie in Griekenland. Zo kan ik zelf op ontdekking om de omgeving te verkennen. De eeuwenoude, unieke archeologische sites, de prachtige stranden, de huisjes met blauwe daken in Santorini... Ik krijg er geen genoeg van!

Ook in Griekenland ontdekte ik heel wat unieke en kleinschalige adresjes. Op Corfu of Zakynthos bijvoorbeeld, zijn er prachtige plekjes met zicht over de Ionische Zee. Ik zou je soms liever geheim houden, maar uiteraard wil ik ze ook graag met jou delen. Ik kom graag tot rust bij deze unieke plekjes.

Zo reed ik laatst in mijn huurauto richting het bergdorpje Palaiokastro op Chalkidiki. En terwijl ik omhoog rijd, zie ik hoe de lucht steeds weer van kleur verandert. De zon zakt langzaam naar beneden en ik geniet intens van het uitzicht. Via iemand die ik ontmoette in een haventje, hoorde ik over dit plekje. Ik had er wel een auto voor nodig, verzekerde de Griek me. En zo geschiedde… Eenmaal aangekomen kan ik niet anders dan immens blij zijn. Dit kleinschalige plekje in de bergen van Griekenland had ik voor geen goud willen missen!

De Griekse eilanden ontdekken met een huurauto

Elk Grieks eiland is anders! Op ieder eiland is veel te ontdekken. Kefalonia bijvoorbeeld, dat net uit een film komt, met zijn prachtige witte stranden en azuurblauwe zee. Of natuurlijk Kreta, waar ik graag ga stappen in de mooie Samariakloof of geschiedenis opsnuif in Knossos.Zomaar een greep uit de talloze prachtige eilanden die Griekenland rijk is. Allemaal zijn ze uniek op hun eigen manier. Ik ben er dol op te ontdekken hoe de eilanden eruitzien, wie de mensen zijn die er wonen en wat de mooiste plekjes zijn van de Griekse eilanden. Precies dat is de reden dat een huurauto bij mijn vakanties altijd is inbegrepen. Zo kan ook jij de omgeving gaan verkennen tijdens jouw fly & drive vakantie in Griekenland.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto

Ontdek unieke plekjes met een fly & drive op Kreta

De lekkerste verse vis, de mooiste baaitjes, de vriendelijkste mensen: niet voor niets reis ik regelmatig af naar Kreta! Eigenlijk boek ik altijd een fly & drive naar Kreta, want dankzij mijn huurauto ontdek ik de mooiste verborgen plekjes waar ik anders nooit zou komen...

Ik weet nog goed hoe ik op een onverharde weg belandde en dacht dat ik verkeerd was gereden. In werkelijkheid leidde deze weg naar een kleinschalig plekje: Ktima Kares. Eenmaal daar keek ik mijn ogen uit. Het gastenverblijf met zijn witte muren, het zwembad, en dan dat uitzicht op zee… Opnieuw prees ik mijn huurauto, want zonder deze auto was ik hier nooit terecht gekomen!

Op ontdekkingstocht met de huurauto op Kreta

En Ktima Kares is slechts één van die vele prachtige plekjes op Kreta die ik in de afgelopen jaren ontdekte. Ook bij Kissamos Windmills was ik helemaal in mijn nopjes. Hier ontmoette ik Georgos, die me alle ins en outs vertelde over de Griekse keuken en me zijn favoriete plekjes van het eiland onthulde. In één van zijn vier typisch Kretenzische windmolens bracht ik de nacht door. Inmiddels weet ik zeker: dit Griekse eiland zit boordevol verrassingen! Niet alleen de kleinschalige adresjes die ik op Kreta ontdekte zijn schitterend, ook de talloze tavernes waar ik at zijn fantastisch. En dan heb ik het nog niet gehad over de prachtige strandjes van Kreta, het ruige binnenland en de magische wandelingen die ik hier maakte...