Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Fly & drive vakantie Griekenland

Fly & drive vakantie Griekenland

Ontdek de Griekse eilanden met de auto

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Fly drive
  4. Griekenland

Wegdromen aan de Griekse kust

Een fly & drive vakantie naar Griekenland

Eindeloze vergezichten op de Middellandse Zee, groene bergen en kleurrijke haventjes. Als ik aan Griekenland denk, dwalen mijn gedachten al snel af naar alle reizen die ik maakte naar dit bijzondere land! Zo weet ik nog goed hoe ik tijdens mijn fly & drive vakantie met een huurauto over smalle bergweggetjes reed. Hier genoot ik in alle stilte van het prachtige uitzicht en belandde ik op de meest unieke logeeradresjes in Griekenland, weg van de massa. Het voordeel aan een vakantie met de auto is dat je op je eigen tempo elk magisch plekje kan ontdekken. Dit vind ik heerlijk!

Wil je nóg meer zien? Naast het bergachtige vasteland bestaat Griekenland uit zo’n 6000 eilanden. Ook als je wilt eilandhoppen kan je dus op eigen tempo jouw favorieten bezoeken. Nog een voordeel? Je kan op verschillende vakantieadresjes verblijven. Gelukkig heb ik de meest unieke plekjes al voor jou uitgezocht.

Bekijk hier de last minute vakanties naar Griekenland of lees je alvast in door een kijkje te nemen op mijn blog.

Griekenland heeft mijn hart veroverd!

 

De mooiste Griekse regio's

Ontdek mijn fly & drive adresjes in Griekenland

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Ondek de mooiste plekjes tijdens een fly & drive in Griekenland

Ik ben dol op eilandhoppen. Zelf ontdekken wie de locals zijn en waar je de mooiste plekjes vindt; dat is precies de reden waarom ik de vrijheid van een huurauto zo fijn vind. Deze is daarom bij fly & drive vakanties ook altijd inbegrepen. Wil je elk hoekje zelf op je eigen tempo ontdekken? Dan is een vakantie met de auto wat voor jou!

Fly & drive vakantie Griekse eilanden

Op de Griekse eilanden ontdekte ik heel wat unieke en kleinschalige adresjes. Tijdens een fly & drive naar Kreta zijn er bijvoorbeeld prachtige plekjes te vinden met zicht over de Kretenzische Zee. Via iemand die ik ontmoette in een haventje hoorde ik over een prachtig plekje in een bergdorpje van Zakynthos. Ik had er wel een auto voor nodig, verzekerde de Griek me. En zo geschiedde… Eenmaal aangekomen kan ik niet anders dan immens blij zijn. Dit kleinschalige plekje in de bergen van Griekenland had ik voor geen goud willen missen! 

Op elke fly & drive bestemming een uniek verblijf

Op Zakynthos verbleef ik in het heerlijke Tramonto Di Roccia, waar ik genoten heb van een aantal magische dagen. Hierna was het tijd voor de volgende bestemming, waar het ook barst van de unieke adresjes: Kefalonia. Hier ga ik even ultiem genieten en ontspannen in het Aelia Resort. Zit jouw ultieme vakantieadresje er niet tussen? Bekijk hier het volledige aanbod in Griekenland

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease