Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Rondreis aanvragen

Ik help je graag op weg!

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Rondreis
  4. Aanvragen

Rondreizen met Eliza was here

Tijdens een rondreis, waarbij je een combinatie maakt van diverse vakantieadresjes, kun jij nog meer ontdekken van jouw bestemming. Omdat het nog niet mogelijk is een rondreis zelf online samen te stellen, werken wij met een aanvraagformulier.

Wil jij verrast worden? Jij kunt heel makkelijk bij mij een rondreis aanvragen en dan stuur ik jou een passend voorstel toe.

Tijdens een rondreis, waarbij je een combinatie maakt van diverse vakantieadresjes, kun jij nog meer ontdekken van jouw bestemming. Omdat het nog niet mogelijk is om zelf een rondreis online samen te stellen, werken wij met een aanvraagformulier.

Tip: bij onze eigen-vervoer bestemmingen, zoals Italië, Frankrijk en Portugal, kun je wel twee (of meer) losse boekingen online maken om zo toch jouw rondreis samen te stellen.

Wegens de grote hoeveelheid aanvragen, is het momenteel niet mogelijk om een rondreis aan te vragen. Onze excuses hiervoor. Houd deze pagina in de gaten om te zien wanneer het aanvragen van een rondreis weer mogelijk is.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen. 

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto