Promotion

Vakantie Balearen

Droom je van een vakantie naar de Spaanse Balearen? Van een duik in het blauwe water, struinen door gezellige kustplaatsjes en unieke wandeltochten maken of gewoon lekker luieren in de zon? Deze Spaanse eilanden hebben het allemaal!

Van Mallorca tot Ibiza

De Balearen is een Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee. Tot de Balearen behoren zes eilanden: Mallorca, Menorca, Ibiza, Cabrera, Formentera en Dragonera, plus nog een hele hoop kleine eilandjes. Overal vind je helderblauw water en langgerekte stranden. Maar elk eiland heeft ook haar eigen charmes. Geniet van de relaxte sfeer op Ibiza, wandel door de ongerepte natuur van Mallorca of geniet van de stilte op Menorca. Welk eiland past perfect bij jou?

Unieke adresjes voor een vakantie op de Balearen

Tijdens mijn reizen naar de Balearen heb ik heel wat bijzondere adresjes ontdekt die ik graag met je deel. Van kleurrijke boetiekhotels waar je wordt verrast met een heerlijk Spaans ontbijt, tot authentieke villa’s met een ruim privézwembad. De gezellige Spaanse eigenaren laten je altijd voelen alsof je thuis bent en voorzien je graag van tips om het eiland te verkennen. Een auto is altijd inclusief. Perfect om op zoek te gaan naar verborgen strandjes en authentieke restaurantjes dus.

Vakantie Mallorca

Vakantie Mallorca Ontdek Mallorca

Vakantie Ibiza

Vakantie Ibiza Ontdek Ibiza

Vakantie Menorca

Vakantie Menorca Ontdek Menorca
Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials